• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic

29.08.2021

09:03

Veljin klan 3 dana mučio i silovao mladića! Poruke na Skaju nakon iživljavanja su jezive: Sreća njegova što je naišao kad je gužva, pa ne možemo da ga deremo!

Vesti

Veljin klan 3 dana mučio i silovao mladića! Poruke na Skaju nakon iživljavanja su jezive: Sreća njegova što je naišao kad je gužva, pa ne možemo da ga deremo!

Podeli vest

Klan koji su predvodili Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, poznatiji kao Mare Mesar, optužen je i za jedno silovanje. Nesrećnog mladića, inače navijača Partizana, prema navodima optužnice, u restoran na stadionu u Humskoj, 8. avgusta prošle godine uvukli su Aleksa Šejić, Mijat Simeunović i Miloš Selak Kulić, a nakon toga počeo je njegov trodnevni pakao. Svoju žrtvu pripadnici klana su tukli, maltretirali i silovali, pa pustili i zabranili mu da "godinu dana dolazi u Beograd" i to sve jer su bili ubeđeni da ih špijunira po nalogu navijačke grupe "Alkatraz"

Klan Velje Nevolje optužen je za pet svirepih ubistava, dilovanje droge, nedozvoljeno držanje ogromne količine oružja, a na spisku zlodela nalazi se i silovanje jednog mladića.

Kako se navodi u optužnici, mladić, inače navijač Partizana kog su svi pripadnici klana znali sa tribine, postao je njihova žrtva u periodu kada je ovaj klan počeo da čini najveća zlodela i do njega je došlo zbog njihove paranoje. Po njima, navijač se ponašao sumnjivo jer je jednog dana fotografisao nešto na stadionu i kod restorana koji je držala Belivukova ekipa i iz koje su ulazili u "bunker" ovog klana, koji se dugo krio iza navijačke grupe "Principi", na stadionu Partizana u Humskoj. To što se navijač šetao s telefonom u ruci, bilo je dovoljno, prema navodima optužnice, da Šejić, Simeunović i Kulić istrče iz restorana i, udarajući ga rukama i nogama po telu, mladića uvuku u prostorije na stadionu, piše Blic.

Nesrećnog mladića su optužili da ih snima i šijunira, ispitivali su ga za koga radi i tražili mu da im preda svoj mobilni telefon. Optužili su ga da je "cinkaroš", i tada je njegov pakao počeo.

Foto: printscreen

Nesrećnog mladića, pripadnici klana puna tri dana držali su vezanog i zaključanog u restoranu i prostorijama koje je koristila ova organizovana kriminalna grupa ispod južne tribine. Prema optužnici, tokom ta tri dana u ovim prostorijmama smenjivali su se Veljko Belivuk, Marko Miljković, Srđan lalić, Milovan Tadić, Vladimir Grek, Aleksandar Vučeljić, Filip Ivanovski, Aleksa Šejić, Mijat Simeunović, Miloš Selak Lukić, Aleksa Dunjić, Vojislav Đorđević, Aleksa Stošić i maloletni I.I.

ESKOBAROV BMW U VOZNOM PARKU MARKA MILJKOVIĆA! Dokazi upućuju na vezu žestokih momaka iz Nikšića sa BELIVUKOVIM KLANOM?!

Koliko su bili svirepi i ubeđeni da su nedodirljivi dobro pokazuje podatak da em su svoju žrtvu mučili u prostorijama na stadionu Partizana, em su dovodili čak i društvo, nekoliko devojaka, pred kojima su se nad mladićem iživljavali.

HOĆE LI SE ŽUTA BANDA BAR IZVINITI ZA OVO?! Vučićević: Informer došao do KRUNSKOG DOKAZA LAŽI! Belivuk i Miljković za vreme inauguracije Vučića bili u zatvoru!

Žrtvu su na silu držali zatvorenog, ruku i nogu vezanih izolir trakama i lisicama, nožem su mu pretili da će ga ubiti. Nesrećnog mladića su prislili da skine odeću, tukli su ga rukama i nogama, velikim i malim drvenim drškama od sekira i bilijarskim štapovima. Sve ovo su radili kako bi ga naterali da im kaže ko ga je poslao da ih prati i snima.

Foto: Predrag Milosavljević

Pakao se nije završio tu, kako se navodi u optužnici, u trenutku kada je u toku noći bio zaključan oteti mladić, u prostoriju je ušao Aleksa Šejić i vezanog mladića silovao.

Mučenje i maltretiranje nastavilo se i narednog dana, a trećeg dana odlučili su da ga puste. Belivuk i Miljković mladiću su, prema optužnici, rekli da se više ne pojavljuje u Beogradu da ga ne bi ubili.

Misteriozni navijač "Deda"

U učestvovanju u mučenju i držanju ovog navijača, prema iskazima pripadnika klana i svedocima, učestvovao je i misteriozni navijač kog svi zovu "Deda", međutim njegovo pravo ime niko nije znao da otkrije. Jedan od svedoka rekao je da misli da se on zove Nenad, da je u pitanju navijač i da ima oko pedesetak godina. Kako su ispričali on je "nabildovan i krupan" i uvek je "sedeo sa Belivukom, Miljkovićem i Lalićem". Jedan od svedoka rekao je da je upravo "Deda" mladića silovao predmetima.

Molio ih za malo vode

Prema svedočenju maltretirane i silovane žrtve tri dana mu nisu dali ni da jede, ni da pije. Kako je ispričao u jednom trenutku je uspeo da ih izmoli za čašu vode, a čim ju je popio maltreitranje i batinanje je nastavljeno.

Ova glava mnogo priča, odsecite je! OVO SU ŠOK PORUKE VELJE NEVOLJE SA MESAROM I OSTALIM ZVERIMA! Evo kako su dogovarali KOMADANJE ŽRTAVA!

Nakon tri dana užasa, mladića su ostavili na naplatnoj rampi Vrčin. Na saslušanju je rekao da je "poljubio zemlju jer je ugledao svetlost dana". Belivuk mu je, kako je ispričao, rekao da o svemu što se dogodilo ne priča nikome.

"Puštamo te, to je to" - bilo je poslednje što su mu rekli. Nakon toga su ga uradili još dva puta.

"Sreća njegova što je naleteo u ponedeljak kad je gužva..."

Belivuk, Miljković i optuženi Miloš Budimir komentarisali su mučenje mladića preko Skaja.

BUDIMIR: Ovaj plače, je*ali ga kamiondžije.

MILJKOVIĆ: Neka plače, špijun, dok ne kaže, plakaće.

BELIVUK: Neka lepo kaže što su ga poslali i ništa više. Ne spominjite njemu stanove, pratnju...

BELIVUK I EKIPA KORISTILI SKAJ TELEFON! Ovaj mobilni košta i do 2.000 evra i OMILJEN je aksesoar okorelih kriminalaca!

MILJKOVIĆ: Ništa ne znamo, samo hoćemo da saznamo što je tu.

BUDIMIR: Ništa ne spominjemo, ali upropastili ga "grobari" pre nas... Pu*i kamiondžijama za pare, ovi mu ubacili belo u sok, dali mu da popije, evo sad plače, nek spava malo, ne ide nigde, ubedićemo ga da su ga "cigani" prebili i kada to potvrdi, nek ide kući.

Nakon toga Miljković je, prema navodima optužnice, nepoznatoj osobi poslao poruku:

- Eto, vidiš njihovo ljudstvo. To su oni. Na šamar sve pričaju, ha-ha-ha, isekli bi i ovoga, ali nije vredan posla. Ha-ha-ha, pustili smo ga da ne moramo i njega da deremo. Sreća njegova što je naleteo u ponedeljak kad je gužva - napisao je u poruci Miljković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Demagog

pre 2 godine

Kako bre da ih mup prati a da ih ne zaustavi da ubijaju i maltretiraju ljude.

Miss Anne Troppy

pre 2 godine

Pustiće ih na crno, kad se malo slegne prašina i kad prođu izbori. Tako su puštali Arkana i slične kriminalce u SFRJ. Vode se da su u zatvoru, a oni nezvanično odrađuju posao za državu. Ali to znači da ih ni Bog ne može spasiti, ako nešto krene po zlu...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija