• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

30.08.2021

11:35

Na graničnom prelazu Bački Breg sprečen pokušaj šverca 36 laptopova i druge opreme

Vesti

Na graničnom prelazu Bački Breg sprečen pokušaj šverca 36 laptopova i druge opreme

Podeli vest

Srpski carinici otkrili su u saradnji sa policijom na prelazu Bački Breg putnika koji je u prtljagu pokušao da prokriumčari mnoštvo laptopova, ajpedova, tableta i pripadajućih punjača, saopšteno je danas iz Uprave carina

U pokušaju krijumčarenja koji se dogodio 28. avgusta sprečen je 42-godišnji Kikinđanin koji se u zemlju vraćao autobusom danskih registarskih oznaka koji je na prelaz pristigao u zoru.

Na pitanje carinika upućeno putnicima i vozačima da li imaju nešto da prijave svi su odgovorili odrično, ali su pregledom prtljažnog dela autobusa otkriveni koferi i torbe prepuni računarske opreme, među kojom i 36 laptop računara.

U torbama su se pored laptopova, zakamufliranih odećom i papučama, nalazili i ajpedovi, kao i jedan tablet, kao i kesa puna pripadajućih punjača.

Svaki uređaj ponaosob je bio upakovan u crni plastični džak, a putnik koji se prijavio kao vlasnik prtljaga nije imao nikakvu dokumentaciju o robi koju je prenosio, zbog čega je ona privremeno zadržana do okončanja prekršajnog postupka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17