• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.08.2021

22:05

SINA MI NIŠTA NEĆE VRATITI, ALI SUOČIĆU SE SA UBICAMA, TRAŽIĆU OD TUŽILAŠTVA... Majka Milana Ljepoje, žrtve Velje Nevolje, želi istinu o svom sinu i detalje o krvavom zločinu u Ritopeku!

Vesti

SINA MI NIŠTA NEĆE VRATITI, ALI SUOČIĆU SE SA UBICAMA, TRAŽIĆU OD TUŽILAŠTVA... Majka Milana Ljepoje, žrtve Velje Nevolje, želi istinu o svom sinu i detalje o krvavom zločinu u Ritopeku!

Podeli vest

Za brutalno ubijenog Milana Ljepoju kojeg su, kako se sumnja, likvidirali pripadnici klana Veljka Belivuka, u nedelju u Crkvi Svete Petke na Čukaričkoj padini organizovano je opelo

Ovom činu prisustvovali su porodica i najbliži prijatelji. Kako je za Kurir ispričala majka ubijenog Milana Ljepoje, ona i dalje ne zna šta se i zbog čega dogodilo njenom sinu.

– Opelu su prisustvovali najbliži, oni koji su ga dobro poznavali i voleli – kaže Miroslava.

Marko Mesar: “Pr*pišao je majčino mleko”

Posle brutalnog ubistva Milana Ljepoje, Marko Miljković zvani Mesar je poslao poruku: “Sad smo ga ubili, pr*pišao je majčino mleko. Znaš kolika konjina brate, 100 kila i Sopranove (nadimak Velje Nevolje) visine, jak kao konj”.

Milan Ljepoja, koji je navodno bio član grupe pljačkaša “Pink Panter”, nestao je 9. decembra prošle godine. Kako se navodi u spisima Tužilaštva za organizovani kriminal koje vodi postupak protiv Belivuka i ostalih osumnjičenih, pripadnici kriminalne grupe namamili su ga tako što su mu na prodaju ponudili blindirani automobil, koji je on došao u Ritopek da pogleda, ne sluteći šta mu se sprema. Navodno, motiv jezivog zločina bio je to što su sumnjali da je u kontaktu sa pripadnicima “škaljaraskog klana”, kao i to što su ga krivili da je organizovao neuspeli atentat na vođu “kavačkog klana” Radoja Zvicera u Kijevu.

– Nikada nisam dobila odgovore na pitanje šta se, kako i zbog čega dogodilo mom sinu. Ja još uvek ne znam ništa, nemam odgovore. Ja sam ga rodila, imam pravo, želim da znam. Zbog toga ću tražiti od tužilaštva i suda da dobijem status oštećene, imam pravo na to – kaže majka za Kurir.

Ona je, kako dodaje, spremna da se suoči sa osumnjičenima za brutalno ubistvo sina. Posle svega što je pročitala u medijima o ubistvu svog sina, ne može da razume kakvi su to ljudi. Iako joj sina ništa neće vratiti, kako kaže, boriće se do samog kraja.

Foto: Printscreen Pink

Da mogu, vratila bih, ali...

– Ne živim u Srbiji, ali ću dolaziti na suđenja. Da sam u mogućnosti, vratila bih im istom merom, ali nisam. Nisam takav čovek. Nikada u životu nisam podigla ruku ni na svoje dete, pa ne bih mogla ni na tuđe – kaže za medije Miroslava Ljepoja.

Za ubistvo Pink Pantera tužilaštvo kao direktnog izvršioca tereti Veljka Belivuka. U kuću u Ritopeku, kako se navodi stigao je pet minuta posle 18 sati, a nekoliko minuta pre 22 sata Marko Miljković je poslao poruku: – Sve gotovo, velikog štetočinu smo skinuli sa vrata. Top smo sve odradili, kao i uvek.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija