• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Mup Srbije

02.09.2021

15:39

RAZBIJENA KOKAINSKA ŽURKA! Policija upala u apartman na Novom Beogradu i zaplenila narkotike, PRIVEDENO 29 OSOBA/FOTO/

MUP Srbije

Vesti

RAZBIJENA KOKAINSKA ŽURKA! Policija upala u apartman na Novom Beogradu i zaplenila narkotike, PRIVEDENO 29 OSOBA/FOTO/

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su noćas pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika

Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima.

Foto: MUP Srbije

 

Prilikom pretresa, kod pet lica policija je pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedina lica koristila narkotike.

Foto: MUP Srbije

 

Beogradska policija je prilikom upada na proslavu u apartmanu u Novom Beogradu zatekla 29 osoba, koje su predate u dalji rad i postupanje. 

Foto: MUP Srbije

 

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin  jutros je tokom kolegijuma sa načelnicima Uprave kriminalističke policije istakao da će svaki kriminalac osetiti žestok pritisak države. 

Foto: MUP Srbije

 

- Kriminalci moraju da znaju da ćemo učiniti sve da osećaju pritisak države gde god da se nalaze i šta god da rade- naglasio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Bombu naplaćivali 200 evra dnevno

Prema našim saznanjima, reč je o apartmanu “Bomba” na Novom Beogradu, gde zakup iznosi 200 evra dnevno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

gde su banane iz crne gore ? :D .. pojelo se? ahahahha

Lemi

pre 2 godine

Haha "pronasli" 3 grama, ustvari namestaljka da zamazu oci dok ozbiljne drzave zaplenjuju tone kokaina, u Srbiji su policija, udba i sns najveci dileri sa svojim kriminalcima po gradovima. Odgovaracete.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija