• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

03.09.2021

15:59

Starac KRVAVIH ruku čekao policiju, PA PRIZNAO ZLOČIN! /UZNEMIRUJUĆI VIDEO/

S.T.

Vesti

Starac KRVAVIH ruku čekao policiju, PA PRIZNAO ZLOČIN! /UZNEMIRUJUĆI VIDEO/

Podeli vest

Na društvenim mrežama pojavili su se snimci monstruoznog zločina u selu Stepojevac, gde je starac (80) na smrt mučio i masakrirao dva psa

U selu Stepojevac juče oko 17 časova u Ulici Vite Petrovića, meštatin sela je masakrirao dva psa na stravičan način. 

Naime, čovek starosti 80 godina, mučki je udarao, mučio i na kraju ubio dva psa sekirom.
Kako saznajemo ovo mu navodno nije prvi zločin ove vrste, pošto je već ubijao životinje na surov način.

Uznemirujuće snimke i slike možete videti OVDE


- Vozila sam bicikli, i srela sam drugaricu koja me je pitala da li je moj pas crne boje koji je ubijen? Brzo sam otišla da vidim šta se dešava, nisam verovala da neko ubija pse. Brzo sam otišla kući i pozvala policiju. Policija je odmah došla na lice mesta i zatekla R.L. (80) kako drži sekiru, a ruke su mu bile krvave. Osumnjičeni je priznao zločin - priča Alma Vasiljević koja je pozvala policiju.

 

 


- Ovo mu je jedanaesti zločin, on unazad četiri, pet godina ubija mačke na svirepi način. Postavlja zamke, žice po dvorištu i tako namamljuje životinje i potom ih ubija,  zatekla sam mučki i strahovit prizor, starac je kolicima gnječio psa i udarao ga sekirom, dok je pas mučki zapomagao i cvileo, a crnog psa je prvog ubio - dodaje Alma.


Dve žene ljubiteljke pasa i generalno životinja po pozivu stigle su odmah na lice mesta, gde su imale šta da vide.


- Na poziv Olivere Lole da se u Stepojevcu odvija masakr, i da je jedan pas povređen, stigli smo na lice mesta, gde smo zatekli inspektore kao i nekoliko komšija koji su bili tu. Jedan pas je bio u kolicima dok je drugi pas ležao na zemlji , on je bio već mrtav. Čovek na snimku po priči komšija je već ovo radio, pse je hvatao na zamke i onda ih je ubijao na najstrašnije moguće načine. Žuća koji je u trenutku bio živ kada sam ga preuzela, imao je zadnje noge vezane žicom, udaran je u glavu po priči komšinice koja je i obavestila policiju,  udarao ga je sekirom. Žući je pružena pomoć ali nažalost preminuo je - tresući se priča Sandra Kuzevski za Informer.

 

 

Svedoci, komšije i meštani sela još uvek ne mogu da dođu sebi, a izgeda da se klupko počelo odmotavati. Pa komšije kažu da je on neko vreme unazad ubijao i mačke na svirepi način.

Olivera Lola nam opisuje šta je zatekla kada se pojavila na mestu zloćina

- Kada smo došli bilo je par ljudi i dva inspektora. Deda je opusteno sedeo u dvorištu, prizor je bio jeziv, bilo je krvi. Jedan pas je mrtav i raskomadan ležao sa leve strane a drugi je bio u radničkim kolicima. Malo toga sam videla od šoka. Inspektori nam prvo nisu dozvolili da uzmemo povređenog psa ali posle identifikacije su nam ipak dozvolili da ga uzmemo. Prijateljica ga je dovezla u tim kolicima do kola i položili smo ga u gepek i krenuli za Beograd - kaže Olivera i dodaje:

- Komšije pričaju da to nije prvi put i da je najčešće ubijao mačke na svirep nacin. Šokantno je to da čovek nije priveden i bojim se da će proći kao da se ništa nije desilo - zaključuje naš sagovornik.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija