• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2021

12:16

BUDO BANANA SA ĆERKOM OSTAJE U PRITVORU! Apelacioni sud obacio žalbu osumnjičenih za šverc 1.400 kg kokaina

Upava policije Crne Gore

Vesti

BUDO BANANA SA ĆERKOM OSTAJE U PRITVORU! Apelacioni sud obacio žalbu osumnjičenih za šverc 1.400 kg kokaina

Podeli vest

Crnogorski Apelacioni sud odbacio je žalbu na odluku o određivanju pritvora Marini i njenom ocu Budimiru Krstoviću, osumnjičenim za u šverc 1,4 tone kokaina, koju je uložio njihov advokat.

Ovom odlukom konačno je odlučeno da ostaju u istražnom zatvoru i da neće ponovo biti pušteni da se brane sa slobode.

Podsetimo, Budimir Krstović, zvani Buda Banana i njegova ćerka Marina uhapšeni su krajem avgusta, pošto je policija u među tovarima banana u njihovom skladištu u Zeti pronašla 1.400 kilograma kokaina.

Ova najveća praćena zaplena kokaina u ovom delu Evrope, dogodila se 26. avgusta kada je policija upala u magacin Krstovićeve firme u zetskom selu Mojanovići. Marina je uhapšena istog dana, a njen otac sutradan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija