• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

10.09.2021

10:19

TERETNI VOZ UDARIO U AUTOBUS SA DECOM! Pružni prelaz u prokupačkom naselju Draganja NIJE OBEZBEĐEN RAMPOM!

Vesti

TERETNI VOZ UDARIO U AUTOBUS SA DECOM! Pružni prelaz u prokupačkom naselju Draganja NIJE OBEZBEĐEN RAMPOM!

Podeli vest

Teretni voz jutros je udario autobus "Niš-Ekspresa" na pružnom prelazu u prokupačkom naselju Draganja, prenosi RTS.

U autobusu, koji prevozi uglavnom školsku decu do grada, bilo je troje dece koja nisu povređena.

Taj pružni prelaz nije obezbeđen rampom, a meštani su često ukazivali na problem, jer su se često dešavale nesreće, navodi RTS.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Fikus

pre 2 godine

Kao i na stotinama drugih pružnih prelaza u Srbiji ili milionima takvih prelaza u svetu nema rampe - pa šta? Postoji zakonom propisana signalizacija, Andrejin krst i ogroman znak STOP koji bahati i neodgovorni vozači ne poštuju i zbog toga dolazi do nesreća. Non stop se objavljuju napadi na železnicu a nikako da se prstom upire u BITANGE koje ignorišu signalizaciju, zato što i sami to radite ... Zašto mene nikad nije udario voz - zato što uvek stanem i pogledam da li voz nailazi.

Brutalan

pre 2 godine

U zatvor ministra saobraćaja ,to je njegova krivica i ničija više.Da se ne može postaviti rampa, u urbanom naselju gde je blizu struja ,to je samo nemarnost jer to ne košta mnogo

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija