• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

14.09.2021

14:33

NA PODMUKAO NAČIN, NOŽEM OD 19 CM MILOŠA JE LIŠIO ŽIVOTA! Za osuđenog ubicu Neđeljka Đurovića, ipak je pronađena OLAKŠAVAJUĆA OKOLNOST?!

Vesti

NA PODMUKAO NAČIN, NOŽEM OD 19 CM MILOŠA JE LIŠIO ŽIVOTA! Za osuđenog ubicu Neđeljka Đurovića, ipak je pronađena OLAKŠAVAJUĆA OKOLNOST?!

Podeli vest

Neđeljko Đurović, poznatiji kao "ubica s Tvitera" osuđen je danas na 30 godina robije zbog svirepog ubistva studenta Miloša Mileusnića u Ulici Dimitrija Tucovića

Iako su porodica i prijatelji ubijenog očekivali maksimalnu kaznu od 40 godina za zločinca, on je ipak dobio manje, a sudija Nataša Albijanić je tokom suđenja objasnila zašto je doneta takva odluka.

- Sud je doneo odluku da je optuženi Đurović kriv za delo teško ubistvo koje se dogodilo u stanju uračunljivosti, na podmukao način lišio života Miloša nožem dugačkim 19 centimetara. Naneo mu je tri ubodine, jednu probodinu i jednu posekotinu. Znao je da ono što radi ne treba da radi, odnosno, da je kažnjivo. Sud je odbacio prigovor odbrane da on nije kriv za ovo delo, ali nesumnjivo je utvrđeno da je on počinilac.

Pronađen je nož i biološki tragovi na njegovoj i na Mileusnićevoj garderobi i kamere su ga snimile. Miloševa jakna, na kojoj su pronađeni DNK tragovi, je uzeta još u Urgentnom centru. Oštećeni je nasumično i planski izvršio ovo krivično delo iz čiste obesti - rekla je sudija Nataša Albijanić, a preneo Telegraf i dodala da je kazna tolika, jer Neđeljko nije poznavao Mileusnića i ranije nije osuđivan.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Podsetimo, Neđeljko Đurović, poznatiji kao "ubica s Tvitera" osuđen je danas na 30 godina robije zbog svirepog ubistva studenta Miloša Mileusnića u Ulici Dimitrija Tucovića.

Ispred Višeg suda danas se okupio veliki broj prijatelja Miloša Mileusnića (24) koji su obukli majice sa njegovim likom i dirljivim porukama: "Samo da si nasmejan, takvog te pamtim" i "Život je lep, Partizan je večan", obzirom da je ubijeni bio navijač tog fudbalskog kluba.

Đurović je inače od početka suđenja negirao da je on osoba koja je nasmrt Mileusnića izbola nožem u ranim jutarnjim časovima 27. januara.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

On je međutim uhapšen ubrzo nakon zločina i od tada je bio u pritvoru.

Inače, u toku suđenja, branilac Neđeljka Đurovića, Jovan Srejović, je jednom prilikom tokom suđenja tvrdio da su dokazi podmetnuti, čak je pokuša da umeša Belivuka i njegovu ekipu u celu priču.

Takođe, Neđeljko nijednom nije pokazao kajanje zbog zločina koji je počinio, a izjavio je bio i da je to uradio jer je bio nezadovoljan svojim životom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
dera

pre 2 godine

I pored toga sto je ubica pocinio zlocin na svirep nacin, potpuno svestan i sa planom da ubije jer je noz poneo (ne perorez) , nije osudjen na maksimalnu kaznu jer mu je olaksavajuca okolnost to sto nije poznavao zrtvu, a nije ni osudjivan ranije, i ni manje ni vise 10 godina manje, sto ce uz dobro vladanje i jos po nesto biti dobra nagrada zlikovcu da brzo izadje , prakticno nam sudija porucuje da je zrtva samo malkice ubijena . E pa sudijo evo ovako , ni zrtva nije poznavala njega, i nije nikad pre ovoga puta bila izmasakrirana nozem na mrtvo , tako da ste i ovo trebali da uzmete kao otezavajuce okolnosti koje potiru vasu pricu o olaksavajucim okolnostima za ubicu . Ubica ce iz zatvora na slobodu , ubijeni momak nikad , njegovi roditelji , familija , prijatelji,......ostaju zavijeni u crno , po mom misljenju imaju i oni pravo da podnesu tuzbe za ne nadoknadivi gubitak, svaki od njih po na osob , ubio je roditelje , tuzite ga za to sta je vama ucinio .

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija