• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.09.2021

11:05

PIJAN I DROGIRAN IZAZVAO NESREĆU! Pod uticajem kokaina i alokohola vozač golfa, na Zvezdari se zakucao u punto!

Vesti

PIJAN I DROGIRAN IZAZVAO NESREĆU! Pod uticajem kokaina i alokohola vozač golfa, na Zvezdari se zakucao u punto!

Podeli vest

Pripadnici saobraćajne policije u Beogradu isključili su noćas iz saobraćaja dva vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, dok je jedan od njih imao i psihoaktivne supstance u organizmu, saopštio je danas MUP.

Kako je saopštio MUP, oko dva časa posle ponoći na raskrsnici ulica Dimitrija Tucovića i Tršćanske na Zvezdari, došlo je do saobraćajne nezgode, u kojoj „golf“ kojim je upravljao 23. mladić udario u automobil „fiat punto“.

Alkotestiranjem vozača „golfa“ utvrđeno je prisustvo 1,73 promila alkohola u organizmu, dok je droga test pokazao da je pozitivan na kokain, navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje, vozač "golfa" doveden je u policijsku stanicu nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje, a vozač „punta“ zadobila je lakše povrede.

U Rakovici je rano jutros policija zaustavila „mercedes“ kojim je upravljao 33.godišnji muškarac, kome je alkotestom očitano 2,63 promila alkohola u organizmu.

Zadržan je u policijskoj stanici, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje, saopštio je MUP.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija