• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

03.10.2021

13:23

Taj ko je to uradio nije čovek, to je monstrum! Treba podići vešala u centru Beograda, da ceo svet vidi kako se borimo protiv takvih!

Privatna arhiva

Vesti

Taj ko je to uradio nije čovek, to je monstrum! Treba podići vešala u centru Beograda, da ceo svet vidi kako se borimo protiv takvih!

Podeli vest

Moravac, rodno selo Gorana Đokića užasnuto je njegovim, a još više svirepim ubistvom njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije. Listom su se nadali da će tročlana porodica koja je nestala 26. septembra, nakon što su iz ovog sela krenuli kući u Aleksinac, biti pronađeni živi. Pronalazak tri spaljena leša u jami u ataru Moravca, kilometrima daleko od prvih kuća, ožalostio je ali i prestravio stanovnike ovog mirnog sela

Goranova majka Stojanka i snaha Verica skrhane su bolom, ni ona niti iko od rodbine koji su došli da im pruže podršku u najtežim trenucima nisu želeli da razgovaraju sa novinarima. I dalji srodnici povlačili su se pred novinarskim ekipama, priznajući da su još ne mogu da dođu k sebi, nakon stravičnih vesti.

PRIMEĆENA JE RUKA KOJA VIRI IZ ŠIPRAŽJA! Tela su bila nabacana jedno na drugo, prekrivena lišćem! ĐOKIĆI SU POZNAVALI UBICU?

Srećko Stojanović, koji živi u istoj ulici gde i Goranova majka i njegova žena Branislava ističu da oni koji su počinili svirepo ubistvo, moraju da budu najstrože kažnjeni.

- Ja ga ne bih zatvarao, treba podići vešala u centru Beograda, da ceo svet vidi da se borimo protiv takvih monstruma. To je tragedija koju teško ko može da podnese. Isprva nisam verovao da im se nešto loše može desiti, računao sam, ajde držao je menjačnicu, možda ga je neko radi para kidnapovao. Barem da su ih žive ostavili, pa platio bi neko, niko ne bi dopustio da dete od 25 godina strada, da nestane cela familija. Ne bih znao da kažem šta je motiv, jer to je neka velika stvar, nešto krupno. Čujem da su kola nađena dole negde u Trnavi. Ne znam da li su zapaljeni ovde u Moravcu ili tamo. U svakom slučaju je to mnogo strašno, pogotovo za njegovu majku. Ona je sad ostala sama, Goranov brat je umro a sad je ostala i bez njega, šta da očekuje više. Ima unučiće od starijeg sina, ali velika je to tragedija – priča Stojanović.

Njegova žena Branislava grca u suzama dok govori o stradanju Đokića.

- Htela sam da umrem kad sam čula da su zapaljeni. Mnogo mi ih je žao, taj ko je to uradio, nije čovek, to je monstrum. Smesta bih ga ubila. Kako je mogao da podigne ruku na devojčicu od 26 godina, ako je taj čovek kriv, njega neka ubiju a zašto dete i ženu mu. Ne znam šta se i kako se to desilo ali sam ja potpuno izgubljena otkako sam čula da su mrtvi – kazala je ogorčena žena.

Spaljena tela Đokića u jami je pronašla policija jer se osetio miris raspadanja. Po nalogu niškog Višeg javnog tužilaštva, prebačeni su u Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije.

Jutros je obavljen uviđaj u šumi u Donjoj Trnavi, selu kraj Tešice, gde je pronađen zapaljen „folksvagen pasat“ u kojem je bila porodica. U vozilu nije bilo mobilnih telefona ali je nedostajao i rezervni točak, za koji Aleksinčani govore da je bio pun deviza, jer je Goran navodno običavao da sa sobom nosi i stotine hiljada evra.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17