• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

03.10.2021

15:29

Ćerki i ocu mobilni ugašeni iste sekunde! A EVO SA KIME SE LIDIJA DOPISIVALA OKO PONOĆI!

V.J.

Vesti

Ćerki i ocu mobilni ugašeni iste sekunde! A EVO SA KIME SE LIDIJA DOPISIVALA OKO PONOĆI!

Podeli vest

Dosadašnja istraga ubistva porodice Đokić iz Aleksinca pokazala je da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vreme, oko tri sata ujutru, ali uređaji nisu pronađeni

Da podsetimo, vlasnik menjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija, pronađeni su mrtvi juče, šest dana nakon nestanka, u ataru sela Moravac iz koga su i krenuli. Najpre je, juče ujutru, u selu Tešica, skriven u šiblju, pronađen njihov automobil "pasat".

Foto: D.K.

Automobil ubijene porodice Đokić

- Gordana nije imala telefon, a Lidija je oko ponoći komunicirala sa drugaricom. Razmenjivale su uobičajene poruke iz kojih se nije moglo zaključiti da je Lidija u opasnosti. I Goran je oko ponoći imao komunikaciju sa nekim vezano za posao, ali ni tu nije bilo ništa sumnjivo. Međutim, oko tri sata, njihovi telefoni su ugašeni iste sekunde - kaže izvor upoznat sa istragom i dodaje da telefoni porodice nisu pronađeni, te se ne zna da li su ostali u spaljenom "pasatu", ili ih je likvidator bacio negde usput - Interesantno je da je auto poslednji put snimljen oko 2 sata noću, a da su telefoni prestali da rade čak sat vremena kasnije.

Podsetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Taj ko je to uradio nije čovek, to je monstrum! Treba podići vešala u centru Beograda, da ceo svet vidi kako se borimo protiv takvih!
Hronika

Taj ko je to uradio nije čovek, to je monstrum! Treba podići vešala u centru Beograda, da ceo svet vidi kako se borimo protiv takvih!

Moravac, rodno selo Gorana Đokića užasnuto je njegovim, a još više svirepim ubistvom njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije. Listom su se nadali da će tročlana porodica koja je nestala 26. septembra, nakon što su iz ovog sela krenuli kući u Aleksinac, biti pronađeni živi. Pronalazak tri spaljena leša u jami u ataru Moravca, kilometrima daleko od prvih kuća, ožalostio je ali i prestravio stanovnike ovog mirnog sela

03.10.2021

13:23

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija