• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.11.2021

19:45

TAKSISTA OSUMNJIČEN DA JE SILOVAO DEVOJKU "Ne znam ko je normalan njemu dao da vozi taksi, svi znaju kakav užas je pre ovoga uradio"!

Shutterstock/facebook

Vesti

TAKSISTA OSUMNJIČEN DA JE SILOVAO DEVOJKU "Ne znam ko je normalan njemu dao da vozi taksi, svi znaju kakav užas je pre ovoga uradio"!

Podeli vest

Taksista Mileta R. (61) iz okoline Despotovca uhapšen je juče zbog sumnje da je silovao 29-godišnju M. M., koja je ometena u razvoju!

Manijak ju je povezao i prinudio na seks u autu, ali nesrećna devojka nije bila u stanju da mu se suprotstavi. Tek kad je stigla kući, smogla je snage da pozove policiju.


Mileta je i ranije osuđivan za silovanje 80-godišnje starice, a sada se tereti za obljubu nad nemoćnim licem.

Skrenuo u šumarak
Izvor iz istrage kaže da je Mileta prekjuče u Despotovcu primio u svoje taksi vozilo M. M. i njenog rođaka.
- On ih je povezao ka jednom selu kod Žagubice, gde živi M. M., ali su usput u jednom mestu ostavili njenog rođaka. Kada je Mileta ostao sam u autu sa M. M., skrenuo je s puta u jedan šumarak i počeo je da skida pantalone. Zatim je počeo da skida i devojku, a ona se tada ukočila od straha i ni reč mu nije rekla. Zbog svoje ometenosti u razvoju ona verovatno nije ni znala kako da mu pruži otpor - objašnjava naš izvor.

Foto: Freepik.com

Taksista je uhapšen zbog silovanja devojke


Prema njegovim rečima, Mileta je u autu obljubio zgranutu i preplašenu devojku, a zatim se obukao i odvezao je kući.
- Zlostavljana devojka je tog dana ćutala o torturi, verovatno od straha i šoka. Kada je sutradan malo došla sebi, ispričala je ukućanima šta joj se desilo, a zatim je o svemu obaveštena policija. Zlostavljana devojka je u prisustvu radnika Centra za socijalni rad iz Žagubice razgovarala sa policijskim inspektorima, a po nalogu tužioca upućena je na lekarski pregled kako bi se utvrdio stepen povreda. Mileta je istog dana uhapšen - rekao je naš izvor.

Porodičan čovek
Mileta je, inače, porodičan čovek, živi u Sladaji, ima dva sina, suprugu, oca i majku. Međutim, komšije za njega nisu imale lepih reči i svi znaju da je on već bio na robiji zbog silovanja 80-godišnje starice.
- Znao sam da će Mileta ponovo da siluje kad dođe iz zatvora! On kad popije, izgubi razum i nasrće na žene, to je bolest! Ne znam samo ko je normalan njemu, posle silovanja starice, dao dozvolu da vozi taksi i da radi s ljudima?! - priča ogorčeni meštanin.


Preti mu do deset godina zatvora

Mileti R. je, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati, a danas će biti priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca. Tereti se za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za šta mu preti od dve do deset godina robije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17