• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Ž.I.

20.11.2021

09:47

Potresna ispovest oca bolesne devojke koju je napao taksista

ptintscreen/facebook

Vesti

Potresna ispovest oca bolesne devojke koju je napao taksista

Podeli vest

Rođak Mile mi je u utorak bio na slavi Đurđic, zajedno smo jeli i pili, sekli kolač, a onda mi je napao ćerku... Da sam znao šta smera, zaklao bih ga u kući za stolom, pred svim gostima!

Ovo priča očajni Milan M. iz okoline Despotovca, otac 29-godišnje M. M., ometene u razvoju, koju je silovao rođak, taksista Mile R. (61). Milan kaže da se Mile normalno ponašao kod njega na slavi i da nije ni slutio šta ovaj smera.

- Bio mi je te večeri gost u kući, sekli smo kolač, ništa nisam slutio iako smo svi znali da je Mile ranije robijao zbog silovanja... Posle slavske večere, oko ponoći, Mile se ponudio da odveze moju ćerku i njenog devera kući u selo kod Žagubice, gde žive. Moj sin Miloš je tada video da je Mile u centru sela izbacio ćerkinog devera iz svog "pasata" i skrenuo na drugu stranu.

Pozvao me je i ispričao mi to, tek tad sam shvatio da će mi Mile napasti ćerku! Odmah smo krenuli u poteru za njim, ali nismo ga našli. Tek sutradan ga je uhapsila policija - priča očajni Milan, i dodaje:

- Taj monstrum, kao da me je nožem ubo u srce kada je nasrnuo na moju ćerku. Zaklao bih ga pred svima na slavi da sam znao šta smera!

Mile je zaključao sva vrata u autu i odvezao me do nekog dvorišta između crkve i groblja. Navalio je na mene... Silovana M. M.

Nesrećna M. M., koja je ometena u razvoju i teško priča, uspela je ukratko da nam objasni šta joj se desilo u noći između utorka i srede.

- Kad smo ostali sami u autu, Mile je zaključao sva vrata i odvezao me do nekog dvorišta između crkve i groblja... Navalio je na mene... Svukao me golu i uradio mi to... Posle me odvezao od sela gde živim s mužem i izbacio me iz kola. Požalila sam se odmah babi od mog muža, a ona je pozvala mog oca i policiju - rekla je izmučena devojka.

Porodica brani monstruma

Miletova porodica pokušavala je da opravda monstruma iako je on višestruki seksualni predator, koji je već dva puta osuđivan zbog silovanja dve starice.

- Tačno je da je moj muž Mile ranije grešio, ali sada ne znam da li je stvarno silovao tu ženu ili je ona to izmislila - kazala je Zorica, supruga uhapšenog manijaka.

I Miletova snaja je uverena da je njenom svekru sve namešteno.

- Mile nikada preda mnom ružnu reč nije izgovorio, a kamoli nešto drugo uradio. On je, bre, domaćin sa dva sina i petoro unučadi - tvrdi Borica R.

Miletu je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati, a u petak je priveden na saslušanje kod nadležnog tužioca u Jagodini. Tereti se za krivično delo obljuba nad nemoćnim licem, za šta mu preti od dve do deset godina robije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija