• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milica Crnogorac

29.11.2021

15:27

EKSKLUZIVNO Ljubičić: Video sam Dijanu kako se vozika u službenom džipu sa Belivukovim mafijašem!

Informer

Vesti

EKSKLUZIVNO Ljubičić: Video sam Dijanu kako se vozika u službenom džipu sa Belivukovim mafijašem!

Podeli vest

Dijana Hrkalović bila je povezana sa klanom Veljka Belivuka. Ne samo da su je moji operativni saradnici viđali sa pripadnicima Belivukovog klana, već sam je i ja lično video sa jednim od vođa navijača koji je kasnije ubijen!

Ovo je u ekskluzivnom intervjuu za Informer otkrio policajac Aleksandar Ljubičić, koji je trenutno na poziciji kriminalističkog inspektora u Službi za ratne zločine. U tu službu prebačen je 'po kazni', jer nije igrao po pravilima možne državne sekretarke, koja mu je čak i pretila smrću!

Aleksandar Ljubičić kaže da je od početka sumnjao, pre svega u radnu etiku Dijane Hrkalović, a kasniji događaji su mu samo potvrdili da je tačno ono što se pričalo - da je postojala sprega njenih saradnika, te neformalne paralelne strukture u policiji, sa ozloglašenim kriminalcima!

- Sve vreme sam imao indicije o sumnjivim vezama Dijane Hrkalović sa Belivukovim mafijašima. Nju su moji operativni saradnici viđali sa članovima klana, a i ja sam bio svedok njenog druženja sa njima. Bila je noć, a Dijana Hrkalović je u službenom vozilu MUP-a Srbije bila sa jednim od vođa navijača. Taj navijač je kasnije ubijen - otkriva Ljubičić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
robija bajo moj

pre 2 godine

Хоће ли и Данило да бежи у Русију као некад Марко Милошевић?

Ovako je Dijana Hrkalović PRETILA policajcu: AKO NE UĆUTIŠ O UBISTVU OGNJANOVIĆA, JA ĆU TE UĆUTKATI!!!
Hronika

Ovako je Dijana Hrkalović PRETILA policajcu: AKO NE UĆUTIŠ O UBISTVU OGNJANOVIĆA, JA ĆU TE UĆUTKATI!!!

Ako ne ućutiš ja ću da te ućutkam. A ne želiš rat sa mnom, veruj mi da ne želiš rat sa mnom! Ovo su pretnje koje je nekadašnja državna sekretarka MUP-a Srbije uputila svom kolegi policajcu Aleksandru Ljubičiću, jer se raspitivao i samostalno istraživao ubistvo poznatog beogradskog advokata Miše Ognjanovića! Policajac Ljubičić ovo je otkrio u ekskluzivnom intervjuu za Informer.

29.11.2021

07:56

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija