• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

30.12.2021

18:28

Otkriveno šta se dešavalo 5 dana pre ubistva u Somboru: Otac ubica ušao u kuću kroz prozor dok su svi spavali?!

Informer/Instagram

Vesti

Otkriveno šta se dešavalo 5 dana pre ubistva u Somboru: Otac ubica ušao u kuću kroz prozor dok su svi spavali?!

Podeli vest

Zdravko Goranović ubio je svoju suprugu Miru, ćerke Anastasiju i Anabelu, a onda počinio samoubistvo. Zločin koji je potresao Srbiju odigrao se u porodičnoj kući u Somboru, a tela je našao Zdravkov i Mirin sin.

Ono što je za sada poznato je da je Zdravko godinama maltretirao svoju porodicu i da je zbog toga bio u zatvoru.

Nekoliko dana pre nego što će počiniti krvavi pir, Zdravko je pušten na slobodu, a kako piše "Kurir", on je navodno danima pre krvavog pira zvao ženu i ćerke telefonom, ali su one odbijale svaki kontakt s njim. Zbog toga je, kako se pretpostavlja, bio veoma besan.

Foto: informer.rs

Kuća u kojoj se dogodila tragedija

- On je po izlasku iz pritvora pokušavao da stupi u kontakt sa Mirjanom i decom. Pet dana ih je neprestano zvao na telefon, ali mu se one nisu javljale, jer nisu želele nikakav kontakt s njim, koji ih je čitavog života maltretirao. Izgleda da je to razbesnelo Zdravka, koji je važio za prekog čoveka, psihopatske naravi. Pošto nije mogao da stupi u kontakt sa porodicom, on je u sredu ujutru došao do njihove kuće, iz koje je odlukom suda iseljen zbog nasilja. Ušao je kroz prozor, jer su valjda vrata bila zaključana - priča izvor i dodaje:

- Pretpostavlja se da ih je ubio na spavanju, jer u suprotnom bi se verovatno barem jedna spasla. Recimo, da je počeo da ubada ženu, ćerke bi valjda pobegle, dozvale pomoć... 

Prema prvim informacijama iz istrage, Zdravko je prvo ubio ženu, a onda je bacio bombu od koje su stradale njegove ćerke. Potom je izašao na tavan, gde se obesio, a policija mu je u džepu našla nož sa tragovima krvi.

Nedugo zatim, u kući je buknula vatra, a komšije koje su videle dim, pozvale su sina koji u tom trenutku nije bio kod kuće. Kada je došao, pozvao je policiju, koja je ušla u kuću i zatekla stravičan prizor.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

A gospoda sudije koji su oslobodili ovog psihopatu?! Ima li neka izjava kojom opravdavaju njegovo pustanje na slobodu?! Zar ne bi bilo normalno da se pocnu procesuirsati svi ti koj8 pustaju potencijalne ubice da se brane sa slobode dok ne ode u zatvor iz koga nije nikako smeo izaci?! Hoce li vec jednom da se neko seti i zaustavi ovakve dogadjaje koji se cesto dogadjaju a vi naravno nikad da se setite da potrazite pravi uzrok ovakvih tragicnih dogadjaja?!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija