• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. S.

21.01.2022

17:48

Kamera jedne firme na Karaburmi SNIMILA UŽASNU SCENU

Informer

Vesti

Kamera jedne firme na Karaburmi SNIMILA UŽASNU SCENU

Podeli vest

Dragan D. (31) iz Beograda uhapšen je u četvrtak u zoru, samo dva sata nakon što je silovao 22-godišnju K. G. u Ulici Jure Keroševića na Karaburmi!

Monstrum se na saslušanju pred tužiocem pravdao da je bio pijan i da se i ne seća silovanja, nakon čega mu je određen pritvor do 30 dana.


Izvor iz istrage kaže da je osumnjičeni u noći između srede i četvrtka, oko ponoći, u Mirijevskom bulevaru s leđa napao nesrećnu devojku, što je snimila sigurnosna kamera sa obližnje firme.


- Dragan ju je više puta udario pesnicom, a onda ju je zgrabio za vrat i odvukao iza jedne zgrade u Ulici Jure Keroševića. Devojka se ukočila od straha, a manijak ju je naterao da ga oralno zadovolji, preteći joj da će je ubiti ako bude zapomagala ili zvala upomoć - rekao je naš izvor.

Foto: M.D.

Policija je napasnika uhapsila dva sata nakon napada


Nakon jezive torture, Dragan je pobegao, a izmučena devojka, čim je malo došla sebi, pozvala je jednog prijatelja i ispričala mu šta joj se desilo. On je o svemu obavestio policiju, koja je odmah krenula u potragu za nasilnikom.


- Osumnjičeni je u roku od dva sata identifikovan i lociran na Ada Huji, gde je uhapšen. Određeno mu je policijsko zadržavanje, nakon čega je priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo, uz krivičnu prijavu za silovanje. Dragan je, međutim, tvrdio da se ne seća silovanja, tvrdeći da je te noći bio "mrtav pijan" - objasnio je naš sagovornik.

Komšije su navele da su postale svesne da se nešto dogodilo tek kada su videli policiju.

- Oko 3 sata ujutro sam se probudio i kroz prozor video policiju kako ide oko zgrade, fotografisali su to mesto, radili uviđaj... Nisam znao tada šta se tačno dogodilo - kaže za "Blic" jedan od stanara ulice na Karaburmi gde se sve odigralo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija