• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.01.2022

15:17

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ČEDE! Evo kakvu kaznu traži tužilaštvo za Jovanovićev napad teniskim reketom na vlasnika privatne klinike!

Vesti

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV ČEDE! Evo kakvu kaznu traži tužilaštvo za Jovanovićev napad teniskim reketom na vlasnika privatne klinike!

Podeli vest

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Čedomira Jovanovića zbog incidenta koji se dogodio 18. jula 2020. godine kada je lider LDP reketom pretukao Žarka Ivkovića ispred klinike Fiziocentar na Novom Beogradu

Tužilac je u formulaciji optužnog predloga naveo da postoji osnovana sumnja da je Jovanović izvršio krivično delo laka telesna povreda iz člana 122. Krivičnog zakona.

Prema saznanjima Republike, u optužnici protiv lidera LDP ističe se da je Jovanović u uračunljivom stanju, svestan dela koje čini, teniskim reketom naneo povrede Ivkoviću u predelu glave i ruku.

- Da bi potom, pošto je oštećeni Žarko Ivković počeo da se udaljava od njega, krenuo za njim i u trenutku kada mu se približio nastavio da mu zadaje udarce teniskim reketom u predelu leđa i ruku, usled kojih je oštećeni zadobio lake telesne povrede u vidu višestrukog nagnječenja poglavine, oguljotine promera 15 centimetara u slabinskom predelu sa leve strane, nagnječenja u slabinskoj regiji, razderno nagnječnu ranu promera oko 1 centimetar u predelu levog lakta i nagnječenje levog ručnog zgloba - precizira se u optužnici.

(VIDEO) EKSKLUZIVNI SNIMCI! EVO KAKO JE ČEDA NAPAO ADVOKATA DEJANA DUBAJIĆA ISPRED FIZIO CENTRA

Tužilaštvo je zatražilo da se Jovanović proglasi krivim i odredi mu se uslovna kazna i to tako što će sud utvrditi kaznu zatvora u trajanju od 6 meseci koja se sprovesti pod uslovom da Jovanović ne napravi novo krivično delu u naredne dve godine.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Tužilac

pre 2 godine

Znači čak ni nanogica ... Zar je neko i pomislio da bi Čeda mogao da provede i dva dana u zatvoru za nasilničko ponašanje? Da sam to ja uradio garantovano bi fasovao bar godinu dana zatvora, bez uslovnog ili bilo kakvih olakšanja.

Pera

pre 2 godine

mogli ste da sacekate jos koju godinu .. da zastari .. menjate USTAV .. a problem je u LOSIM SUDIJAMA !!

dera

pre 2 godine

Tužilaštvo strogim nastupom dovodi sud u težak položaj , nema izbora, nema popuštanja , nanogica mesec dana ili društveno korisni rad u vidu pripovedanja basni . ??????

Djordje

pre 2 godine

Nista od toga Ceda je kriminalac i penzionisani clan zemunskog klana nece ni dan provesti u zatvoru jel mu niko nista ne moze! Tacka! Ne zanosite se ceda zna mnoge tajne i ima u tefteru sve zapisano Ceda cuva mnoge tajne i tajne cuvaju Cedu! On to pokazuje svojim bahacenjem gde god stigne!

miroljub

pre 2 godine

Ma kakva uslovna kazna.Ovo je šegačenje žutih.Cigančeta u zatvor.

Djordje

pre 2 godine

Uslovna kazna? Ja bih zavrsio u Padinjaku ili Mitrovici da sam isto to uradio.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija