• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: objektiv.rs

24.01.2022

21:45

OVE ŽENE SU VEZA RADOJA ZVICERA I MILA ĐUKANOVIĆA

Printscreen

Vesti

OVE ŽENE SU VEZA RADOJA ZVICERA I MILA ĐUKANOVIĆA

Podeli vest

Jedan od kanala kojim su tajne poruke razmenjivali predsednik Crne Gore Milo Đukanović i vođa kavačkog kriminalnog klana Radoje Zvicer vodio je i preko jedne uticajne crnogorske influenserke, inače izuzetno bliske prijateljice Zvicerove supruge Tamare.

Prema saznanjima do kojih je došao Objektiv, reč je o J. Đ., čiji je identitet poznat redakciji, a koja je prenosila Đukanovićeve tajne poruke svojoj drugarici Tamari, koja je zatim nalazila način da ih dostavi suprugu, koji je u bekstvu.

O bliskosti nje i Tamare govore njihove mnogobrojne zajedničke fotografije. Njih dve često objavljuju fotke iz provoda, sa luksuznih večera i ručkova, a ne libe se da postave i fotke na kojima su sa decom.

Foto: printscreen instagram

Tamara Zvicer u društvu influenserke J. Đ.

Ova lepotica je završila pravo, ali je slavu stekla baveći se modom. Deli modne savete brojnim devojkama koje je prate i objašnjava im kako da uklope različite modne kombinacije. Često joj fotografije lajkuju i osobe koje se prezivaju Zvicer – otkriva izvor Objektiva.

Pre nego što neko kaže da je zajednička fotografija nedovoljna da bi se izvlačili bilo kakvi zaključci, valja pogledati i kada su one objavljivane.

Foto: printscreen instagram

Milo Đukanović i influenserka koja se druži sa Tamarom Zvicer

Poslednji put odlučila je da ovekoveči susret sa Milom Đukanovićem pre samo dve nedelje. Milo je na toj fotografiji u potpuno opuštenoj varijanti, u farmerkama i džemperu. Susret na kome je ova fotografija nastala odigrao se u jednom luksuznom ugostiteljskom objektu. I njihova prethodna objavljena fotografija nastala je tokom neformalnog druženja, o čemu svedoči i način na koji je Đukanović odeven, kao i ambijent u kome je fotografija napravljena, na kojoj se vidi da je reč o proslavi pošto se u pozadini vidi i bend koji je uživo nastupao. Zanimljivo, ove dve zajedničke fotografije objavljene su tek pošto se Zvicer dao u beg – analizira izvor.

Tezu da je Đukanović mogao upravo preko ove influenserke da šalje i dobija poruke od Radoja Zvicera za Objektiv je potvrdio i profesor Miroslav Bjegović sa Fakulteta za bezbednost, Odsek za terorizam i organizovani kriminal.

Načini komunikacija vođa organizovanih kriminalnih grupa sa visokim državnim službenicima su tajni i zaštićeni i često se menjaju kanali komunikacije i načini kontakata. Interesantno je kako su vođe crnogorskog kriminalnog klana komunicirali sa predstavnicima vlasti i službe bezbednosti ANB, koja je nekoliko sati pre hapšenja dojavila Radoju Zviceru da napusti Crnu Goru njihovom sigurnom trasom – podseća Bjegović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17