• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.01.2022

14:18

HAOS U NIŠU! Uzeo kokain i marihuanu, pa bez dozvole prošao na dva crvena svetla!

Ilustracija/Pixabay

Vesti

HAOS U NIŠU! Uzeo kokain i marihuanu, pa bez dozvole prošao na dva crvena svetla!

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu juče su, u kontroli, isključili iz saobraćaja 22-godišnjeg vozača "škode“ iz ovog grada, zbog nasilničke vožnje

Patrola ga je zaustavila neposredno nakon što je u Кnjaževačkoj ulici prošao na dva crvena svetla na semaforu, a utvrđeno je da je vozio pod dejstvom kokaina i marihuane i bez vozačke dozvole. 

Vozaču je određeno zadržavanje do 24 časa nakon čega je priveden u Prekršajni sud u Nišu koji mu je izrekao kaznu zatvora u trajanju od 30 dana i novčanu kaznu u iznosu od 240.000 dinara.

Apelujemo na vozače da poštuju saobraćajne propise, jer na taj način čuvaju svoj i živote drugih učesnika u saobraćaju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija