• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Srpski Telegraf

03.02.2022

10:18

UŽASNA SUDBINA! Ocu čija je ćerka izgorela u krevecu, pre 15 godina izgorela dva sestrića!

Zoran Sinko

Vesti

UŽASNA SUDBINA! Ocu čija je ćerka izgorela u krevecu, pre 15 godina izgorela dva sestrića!

Podeli vest

Stravična sudbina S. R. iz Obrenovca, oca trogodišnje devojčice koja je preminula nakon što je požar zahvatio njen krevetac, potresla je meštane sela Grabovac gde su živeli

Meštani su za beogradske medije ispričali da je S. R. i pre 15 godina u porodici imao jeziv požar u kom su život izgubila njegova dva sestrića.

Nesrećni S. R. je prvi primetio dim u sobi u kojoj je spavala njegova ćerkica, utrčao je, krevetac u plamenu izneo iz kuće i tom prilikom zadobio teške opekotine po rukama, a onda svoje dete s jezivim povredama zamotao u ćebe i odjurio u bolnicu. Nažalost, devojčica nije izdržala.

Sestra od strica nesrećnog S. R. pre 15 godina doživela je sličnu stravičnu tragediju.

- Od tog dana prošlo je oko 15 godina. Tada je u njenom stanu izbio požar, a njeni sinovi, koji su tada bili predškolskog uzrasta, bili su sami kod kuće. Komšije su na vreme primetile vatrenu stihiju i pozvale vatrogasce koji su uspeli da spasu dečake iz plamena, ali su oni preminuli u bolnici, jer su se nagutali dima - ispričao je prijatelj porodice za Srpski Telegraf.

Roditelji nastradale devojčice su u šoku i nisu želeli da pričaju za medije.

Foto: Informer

Majka je kratko rekla da je samo izašla iz kuće da spremi večeru, i da je za to vreme devojčica ostala u krevecu... Upravo tada došlo je do tragedije.

Detalji jezive nesreće

Otac devojčice S: R. ispričao je ranije da je u tom trenutku bio u hodniku. Rekao je da je primetio dim i odmah je utrčao u sobu.

- Kad sam otvorio vrata sobe video sam plamen koji je zahvatio krevetac u kom je bila moja ćerka - rekao je on.

Kako je dodao on je odmah uzeo krevetac i izneo ga u dvorište, a potom izvukao i dete koje je imalo teške opekotine.

On je rekao da je devojčicu uvio u ćebe i odneo je u bolnicu.

Dete u lošem stanju primljeno je u Institut za majku i dete. Uprkos borbi lekara devojčica je preminula.

Njeno telo prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Otac je zadobio opekotine trećeg stepena i ruke su mu u zavojima... - rekla je kratko baba poginule devojčice.

- Molim vas, razumite nas... teško nam je - rekla je kratko i povukla se u kuću.

Istraga ovog slučaja je u toku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17