• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

04.02.2022

08:46

TAKSIJEM UBIO ČOVEKA DOK JE PRETRČAVAO ULICU U NIŠU! Jeziva saobraćajka, od siline udara stradalom spala obuća sa nogu!

D.K.

Vesti

TAKSIJEM UBIO ČOVEKA DOK JE PRETRČAVAO ULICU U NIŠU! Jeziva saobraćajka, od siline udara stradalom spala obuća sa nogu!

Podeli vest

Kako je saopštila dr Maja Knežević iz niške Hitne pomoći, njihova ekipa je po pozivu da se dogodila saobraćajna nesreća, intervenisala i povređenog prevezla do bolnice.

Za sada neidentifikovani muškarac preminuo je u niškom Univerzitetskom kliničkom centru od posledica povreda koje je zadobio u saobraćajnoj nesreći  koja se dogodila sinoć oko 22.20 sati u ulici 7. jula u Nišu.

Kako saznajemo, čovek star oko šezdeset godina prelazio je ulicu van pešačkog prelaza kada je na njega naletelo taksi vozilo „tojota“ i oborilo ga.  Pešak je zadobio teške telesne povrede o čemu svedoči i znatna količina krvi  na licu mesta, a na mestu nesreće ostala mu je i obuća koja mu je spala usled silovitog udarca koji je pretrpeo.

Kako je saopštila  dr Maja Knežević  iz niške Hitne pomoći, njihova ekipa je po pozivu da se dogodila saobraćajna nesreća, intervenisala i povređenog prevezla do bolnice.

- On je bio živ kada je naša ekipa stigla, prebačen je u Urgentni centar UKC u Nišu radi dijagnostike i zbrinjavanja. Daljih informacija o njegovom zdravstvenom stanju mi nemamo   - rekla je dr Knežević.

Nije imao dokumenta

Međutim, kako saznajemo, muškarac  je ubrzo podlegao povredama. S obzirom na to da kod sebe nije imao ništa od ličnih dokumenata, radi se na utvrđivanju njegovog identiteta.

Policija je obavila uviđaj, obavešteno je nadležno tužilaštvo, radi se na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija