• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs/Informer.rs

13.03.2022

18:28

SAMO JE ON MOGAO DA UBIJE ĐOKIĆE! Meštani Moravca već 6 meseci pričaju o zločinu koji je potresao celu Srbiju!

printscreen

Vesti

SAMO JE ON MOGAO DA UBIJE ĐOKIĆE! Meštani Moravca već 6 meseci pričaju o zločinu koji je potresao celu Srbiju!

Podeli vest

Đokiće je mogao da ubije samo Goran Džonić, jedino je u njega Goran Đokić imao toliko poverenje da ga noću poveze kolima. Sve je jasno, samo da još to potvrde i istražni organi, rekao je jedan meštanin Moravca komentariše utisak stanovnika ovog aleksinačkog sela o istragu monstruoznog ubistva Gorana, Gordane i Lidije Đokić iz Aleksinca, koja je ušla u šesti mesec i uskoro bi trebalo da bude okončana.

Od početka svi tragovi ukazuju na Gorana Džonića, Đokićevog brata od tetke, koji je pokušao da za zločin optuži braću Kostadina i Aleksandra Miloševića poznate pod nadimkom Jojke, ali su oni pušteni iz pritvora 1. marta, jer ništa od prikupljenih dokaza ne ukazuje da može postojati sumnja da su to i počinili.

Foto: printscreen facebook

Goran Džonić

Osim Gorana Džonića, u momentu pisanja teksta, u pritvoru su bila i dvojica njegovih sinova koje je neodgovornim izjavama i ponašanjem doveo u vezu sa zločinom, ali se ne isključuje mogućnost da i oni uskoro budu pušteni da se brane sa slobode, jer za sad nema indicija da su umešani u ubistvo.

- Milan je te noći između 26. i 27. septembra bio na poslu u vatrogasnoj stranici. Video sam ga kada se probudio i siguran sam da se tako ne ponaša čovek koji je uradio bilo šta loše. Bio je potpuno opušten, normalan, ni traga od bilo kakvog neuobičajenog ponašanja. On je veoma fin čovek i mogu da zamislim koliko mu je sve ovo teško palo. Što je najgore, zbog svega što se pisalo i pričalo, biće teško i njemu i bratu kad izađu iz pritvora - kaže jedan Milanov kolega.

Foto: Privatna arhiva

Ubijena porodica Đokić

Petorica vatrogasaca potvrdila su u tužilaštvu da je Milan u noći ubistva bio ne poslu i da nije odlazio nigde, a alibi Stefana Džonića su potvrdila petorica vojnika iz Vojske Srbije koji su svedočili da je u to vreme bio u bazi u Bujanovcu.

- Milan je tih i povučen, Stefan je malo drzak, ali nije loš. Siguran sam da nema nikakve veze sa zločinom i da novac koji je nađen u njegovom voćnjaku nije on zakupu zakopao tu jer tada i nije bio kući. To treba pitati njegovog oca - kaže jedan Moravčanin.

Očekuje se da u tužilaštvo pristignu rezultati veštačenja dva telefona Stefana Džonića, pa se pretpostavlja da je to razlog što je sa bratom još uvek u pritvoru.

Mesto zločina i nakon pet meseci izgleda jezivo

Đokići su ubijeni 27. septembra kada su iz Moravca krenuli ka Aleksincu. Mesto ubistva na Dudinim Barama i nakon više od pet meseci i dalje izgleda jezivo.

Mesto na kojem se vide tragovi paljenja, okruženo je policijskim trakama, još uvek su vidljivi tragovi policijskog uviđaja kraj rupe u koju su ubačena spaljena tela. Za sada svi prikupljeni dokazi da zločinom povezuju samo Gorana Džonića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija