• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

16.03.2022

15:32

PRETUČENI RADNIK OBEZBEĐENJA NOVČANO NAGRAĐEN! Sa primetnim podlivima na glavi i licu, oporavlja se od GNUSNOG NAPADA (FOTO)

SZC

Vesti

PRETUČENI RADNIK OBEZBEĐENJA NOVČANO NAGRAĐEN! Sa primetnim podlivima na glavi i licu, oporavlja se od GNUSNOG NAPADA (FOTO)

Podeli vest

Službenik firme obezbeđenja ,,Inex-Plus,, u Boru koji je pre par dana brutalno pretučen, trenutno je u stabilnom stanju i do kraja ove nedelje trebalo bi da napusti bolničku postelju, rekao je dr Siniša Srbulović predstavnicima Kineske Kompanije Zi Đin, koji su obišli odeljenje neurohirurgije u Opštoj bolnici u Boru i posetili povređenog radnika

- Pacijent S.S. se oseća dobro, stabilno je što je najbitnije iako ima podlive na glavi i licu i ne izgleda baš tako. Uključena mu je sva neophodna terapija , pod stalnim je nadzorom lekara i nadamo se da će do karaja ove sedmice biti otpušten iz bolnice na kućno lečenje , ističe dr Srbulović.

Podsećamo, radnik obezbeđenja FTO firme ,,Inex-Plus ,, koja je angažovana da obezbeđuje objekte Kompanije Zi Đin u noći između 14. i 15. marta brutalno je pretučen od stane kradljivaca koji su sa fantomkama na licu upali u pogon Kompanije m tačnije kod Kriveljske flotacije želeći da otuđe imovinu. Policija PU Bor intezivno traga za N.N. počiniocima ovog nedela.

Foto: SZC

 

Pripadnici Kompanije ZiĐin povređenom radniku doneli su poklone i novčanu nagradu u ime preduzeća, zahvalili mu na hrabrosti i požrtvovanju koje je pružio. Poželeli su mu brz oporavak a rukovodilac ESG službe Feng Šui, uputio je još jednom apel nadležnim organima i institucijama da se još više angažuju na pronalaženju počinioca zločina kako bi se priveli pravdi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija