• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

28.04.2022

20:08

EVAKUISANO 40 STANARA ZGRADE U KRALJEVU ZBOG POŽARA! Izgorela dva stana, a sumnja se da je sve planulo kada je...

Informer.rs

Vesti

EVAKUISANO 40 STANARA ZGRADE U KRALJEVU ZBOG POŽARA! Izgorela dva stana, a sumnja se da je sve planulo kada je...

Podeli vest

Požar koji je danas oko 17.30 sati izbio u jednoj od zgrada u Ulici Olge Jovičić, koja pripada tzv. Gradskoj koloniji, u centru Kraljeva, dva stana koja se nalaze u potkrovlju su izgorela

Vatrena stihija je, oko 17.30, zahvatila potkrovlje stambene zgrade u Ulici Olge Jovičić Rite, srećom nije bilo povređenih, ali je pričinjena značajna materijalna šteta.

Prema nezvaničnim informacijama, vatra je izbila u jednom od dva stana u potkrovlju ulaza 17 i 15 i preko krova počela brzo da se širi. Osetivši gust dim svi stanari su brzo evakuisani iz svojih domova, a ubrzo su na mesto požara pristigli i pripadnici kraljevačke vatrogasno-spasilačke jedinice.

Kako kažu komšije, požar je najverovatnije izbio ljudskom nepažnjom i potom brzo zahvatio drvenu krovnu konstrukciju.

- Priča se da je komšinica zaboravila nešto na šporetu. Važno je da su svi živi i nepovređeni, sve drugo može da se nadoknadi. Za sada samo možemo da pretpostavljamo kolika je šteta u izgorelim stanovima, kao i u onima ispod nakon gašenja – kaže jedan od stanara zgrade.

Povodom požara se oglasila i policija. Saopšteno je da je vatroglasnoj službi u 17.55 prijavljen je požar.

- Intervencisalo je 11 vatrogasaca sa četiri vozila. Nema povređenih i ugroženih, preventivno je evakuisano 40 stanara. Požar je lokalizovan, radi se na likvidaciji - saopštila je policija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Sport

Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?
Planeta

Novi napad na Trampa?! Šta se ovo dešava u Americi?

Štab za kampanju bivšeg predsednika SAD i republikanskog predsedničkog kandidata Donalda Trampa saopštio je da je bio meta hakerskog napada i da sumnja da su iranski akteri umešani u krađu i distribuciju osetljivih internih dokumenata.

11.08.2024

21:46

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?
Srbija

(VIDEO) Šta to leti nad Bagdalom?

Poznato brdo Bagdala u Kruševcu postalo je od sinoć epicentar radosti i uzbuđenja tokom Međunarodnog festivala balona "Kruševac kroz oblake".

10.08.2024

12:23