• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

06.05.2022

09:38

UDARIO DEVOJČICE(14) NA OBELEŽENOM PEŠAČKOM PRELAZU!!! Nisu životno ugrožene!

Informer

Vesti

UDARIO DEVOJČICE(14) NA OBELEŽENOM PEŠAČKOM PRELAZU!!! Nisu životno ugrožene!

Podeli vest

Dve devojčice od 14 godina, koje su juče povredjene na obeleženom pešačkom prelazu, u ulici Car Lazar, u blizini jedne Fabrike u Kruševcu, nisu životno ugrožene. One su smeštene u kruševačku Opštu bolnicu, pa će se stepen ozbiljnosti njihovih povreda biti poznat uskoro

One su, kako saznajemo, u svesnom stanju primljene na Odeljenju hirurgije gde će biti zadržane na daljioj opservaciji i medicinskoj obradi.

Devojčice je u četvrtak na obeleženom pešačkom prelazu udario vozač automobila ,,opel astra,, kruševačkih tablica. On se kretao u pravcu prema gradu. Ubrzo nakon nesreće došlo je vozilo hitne pomoći, kojim su devojčice prebačene u Opštu bolnicu Kruševac.

Foto: Foto-RTK

Mesto saobraćajke u Kruševcu

Potom na mestu saobraćajne nezgode, u znak protesta zbog prebrze vožnje, na ovoj deonici spontano se okupila grupa od oko pedesetak ljudi koji žive u ovom delu grada.

Uviđaj na licu mesta obavila je Saobraćajna policija Kruševac, a saobraćaj je tokom trajanja zapisnika bio usporen. Na ovom delu puta, inače, zbog prebrze vožnje često se događaju saobraćajni incidenti, pa su građani iz ovog dela grada prošle godine pisali peticiju, ali problem još nije rešen.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
boki

pre 1 godinu

Svakodnevno stradaju neduzni gradani deca od bahatih pijanih vozaca.Drzava tolerise prekrsaje a kazne smesno male.Da drzava zeli za 2 mj izbacila bi bahate i pijane vozace odyzimanjme vozila i vozacke dozvole i kazne povecati 5 puta.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija