• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf

07.05.2022

11:12

OVO JE NAJBIZARNIJE UBISTVO U SRBIJI?! Zalutali metak prošao mu kroz rektum dok je VODIO LJUBAV SA TUĐOM ŽENOM!

Aleksandar Jovanović Cile/Ilustracija

Vesti

OVO JE NAJBIZARNIJE UBISTVO U SRBIJI?! Zalutali metak prošao mu kroz rektum dok je VODIO LJUBAV SA TUĐOM ŽENOM!

Podeli vest

Metak je pravo kroz prozor uleteo u analni otvor čoveka koji je u tom trenutku imao seks sa svojom ljubavnicom

Ubistvo iz nehata, počinjeno početkom 90-tih, i dalje drži "titulu" jednog od najbizarnijih zločina u Srbiji. 

A sve počinje pričom dvoje ljubavnika iz unutrašnjosti. Naime, usred ljubavnog čina muškarac je počeo da se previja od bolova. Žena je odmah pozvala Hitnu pomoć koja ga je odvela u bolnicu, ali muškarac je ubrzo preminuo. Njegovo telo poslato je na obdukciju gde je pronađeno unutrašnje krvarenje i metak.

Inspektorima je bilo čudno odakle metak u njegovom telu, jer muškarac nije imao ulaznu ranu. Daljim ispitivanjem tela pronađeno je da je metak u telo preminulog ušao kroz analni otvor.

Pošto je veza između muškarca i žene bila vanbračna, prva osumnjičena bila je žena sa koja vodila ljubav sa njim u trenutku nesreće. Inspektori su je ispitali, ali posle razgovora sa njom otklonili sumnju da je to učinila ona. 

Nakon toga ispitali su i njenog supruga, ali on je imao alibi jer je u trenutku nesreće on je bio na poslu. Inspektori su potom istraživali sobu, gde se dogodio zločin i otkrili su da je metak ušao kroz prozor.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija