• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/blic.rs

11.05.2022

09:31

JEZIVO! Očevici ubistva na Banjici o jezivom prizoru: "ŠTA MI JE OVO TREBALO DA VIDIM?"

Informer/Zoran Sinko

Vesti

JEZIVO! Očevici ubistva na Banjici o jezivom prizoru: "ŠTA MI JE OVO TREBALO DA VIDIM?"

Podeli vest

Prizor krvavog tela Luke Perenčevića, ubijenog na Banjici, zgranuo je stanare okolnih zgrada koji su se u trenutku ubistva i dok je trajao uviđaj našli na ulici, od kog i dalje ne mogu da se oporave

Neki od njih još uvek ne mogu da se oporave.

- Čovek je uleteo u radnju, tresao se, bio je potresen i samo je rekao "šta mi je ovo trebalo da vidim" - započinje sagovornica priču za "Blic":

"Ni kriv ni dužan se zatekao tu, a delovao je toliko isprepadano kad je ušao, nije znao za sebe. Rekao je samo da je dečko gotov, valjda je prišao da pomogne ili na je po tome kako je izgledalo telo video da je to kraj."

Foto: Informer/Zoran Sinko

Uviđaj na mestu zločina

Do tog trenutka, navodi, nije znala da se išta dešava.

- Pucnji se nisu čuli, verovatno je imao prigušivač. Onda je taj čovek ušao, bio je baš loše zbog toga što je video, pa sam ostala sa njim. Ubrzo je iz obližnje ambulatne izjurila doktorka, stigla je pre Hitne i samo je konstatovala da mu nema pomoći - navodi i dodaje da je opsadno stanje brzo zavladalo krajem:

"Policija je sve ogradila i zatvorila, nije moglo da se priđe, čak ni oni koji tu rade i koji su išli na posao nisu mogli da se približe zgradama. Inspektori su krenuli da češljaju lokale."

Za razliku od ove, druga sagovornica je izašla iz zgrade kada je čula metež.

- Jedan mladić je rigao pored, valjda je povraćao od toga što je video, pretpostavljam da je to bio jedan od njegovih drugova. Sa njim su u tom trenutku, kako kaži, bila trojica i oni su mislili da mu pomognu, pa su ga izneli ispred teretane, bokserskog kluba, šta je već to gde je upucan, tu kod garaža - priča i nastavlja o strašnom prizoru:

Foto: Printscreen You Tube

Komšije u neverici

"Krvavog su ga položili na beton, tako je ležao dok nije Hitna došla i dok ga posle nisu pokrili. Mi koji smo izlazili iz zgrada gledali smo baš na to... Nije nam taj prizor trebao..."

Zbog svega što se desilo, čemu su svedočili ili samo čuli priče, ljudi koji žive u blizini mesta gde se ubistvo dogodilo su uznemirene.

- U po bela dana ga je ubio, na njegovom terenu, pred ljudima, maskiran, ušao i pucao... Šta onda da očekujemo da će noću da se dešava? - kaže zabrinuta žena.

Luka Perenčević, navijač Fudbalskog kluba Rad, ubijen je juče ispred zgrade u kojoj mu je žvela porodica, kada je nepoznati napadač ušao maskiran u bokserski klub u kom se mladić nalazio. Upucao je direktno u glavu sa šest metaka Perenčevića, koji je u tom trenutku sedeo na klupi. Mladić je preminuo na licu mesta.

Kako se sumnja, napadač je došao na skuteru, kojim je i pobegao sa mesta zločina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija