• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.Jović

18.05.2022

11:59

ISTRAGA TAPKA U MESTU, UBICA KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO?! Još se ne zna ko je drvenim kocem ubio penzionerku iz Mišljenovca!

V.J.

Vesti

ISTRAGA TAPKA U MESTU, UBICA KAO DA JE U ZEMLJU PROPAO?! Još se ne zna ko je drvenim kocem ubio penzionerku iz Mišljenovca!

Podeli vest

Stravično ubistvo penzionerke Mirjane. Ž (71) koja je protekle nedelje u noći između 9. i 10. maja na mučki način ubijena drvenim kocem u porodičnoj kući u selu Mišljenovac kod Kučeva, život meštana i dalje pretvara u svakodnevnu agoniju, strah i strepnju, s obzirom na činjenicu i saznanje da se počinilac ovog krivičnog dela još uvek nalazi na slobodi

,, Dok policija ne pronađe ko je mogao ovako nešto da uradi, nismo mirni. Vidimo da se radi na slučaju. Po selu se priča da se pozivaju poneki na saslušanja , pa očekujemo da će uskoro da se dođe do nekog traga i otkrije ko je ovo uradio i što pre uhapsi, kako bi mogli normalno da nastavimo život i normalno da funkcionišemo kao pre.

Foto: V.J.

 

 

Ovako svakoga dana strepimo, nemamo mira, veliki strah ušao je među ljude, kažu za Informer meštani sela Mišljenovac.

,, Nekada smo se posećivali sada niko ne sme nigde da ode. Sećam se kao deca odvodili smo stoku na ispašu, niko se ničega i nikoga nije plašio. Ovo sada, je nešto strašno! Zaključavamo se, strepimo za decu, razmišjamo šta može kome da padne na pamet da uradi. Došlo je strašno vreme, da ne smemo sami da boravimo u kućama pogotovo kada je nevreme, kao što je to bilo juče, pa nestane i struja, ističe zabrinuta meštanka sela Mišljenovac.

Foto: V.J.

 

Pripadnici policijske uprave u Požarevcu i dalje intezivno rade na istrazi i pronalaženju NN lica koje počinilo ovo monstruozno ubistvo žene koja se u kući nalazila sama, bolesna i bespomoćna i život žitelja pretvorilo u paniku i strah od neizvesnosti.

,, Za sada još uvek nemamo konkretne informacije sa kojima bi mogli da izađemo u javnost ali nadamo se da će policija svojim intezivnim operativnim radom na terenu uskoro doći do saznanja ko je i iz kojih pobuda počinio ovo krivično delo, kako bi što pre bio priveden pred lice pravde. Predstavnici Policijske uprave u Požarevcu u cilju detaljne istrage obavljaju sve neophodne radnje, da bi se ovo krivično delo rasvetlilo, za Inforemr sazanajemo u Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Foto: V.J.

 

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je Informer došao, obavljaju se provere i informativni razgovori sa osobama koje su se u datom kritičnom momentu nalazile u neposrednom okruženju, bilo da su iz samog sela, okoline ali i dalje od mesta u kome je počinjen zločin, kako bi se došlo do najpreciznijih informacija vezano za razotkrivanje ubice sedamdesetjednogodišnje Mirjane Živanović iz sela Mišljenovac.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija