• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.M.

18.05.2022

15:19

DETALJI NEZAPAMĆENOG SUDARA U ARANĐELOVCU! Vozač bez dozvole nesmotreno je pokušao da skrene, VELIKOM BRZINOM U SUSRET MU JE DOLAZIO MERCEDES (VIDEO)

M.M.

Vesti

DETALJI NEZAPAMĆENOG SUDARA U ARANĐELOVCU! Vozač bez dozvole nesmotreno je pokušao da skrene, VELIKOM BRZINOM U SUSRET MU JE DOLAZIO MERCEDES (VIDEO)

Podeli vest

U nezapamćenom saobraćajnom udesu na ulasku u Aranđelovac, učestvovalo je pet automobila, od kojih su četiri potpuno uništena

U ovom saobraćajnom karambolu teško je povređeno četiri učesnika, od kojih je Marko T. u izuzetno teškoj situaciji i nalazi se u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Do udesa se došlo u utorak oko 16 časova, na ulasku u grad. Prema nezvaničnim izjavama očevidaca, do udesa je došlo pošto je vozač „Punta“ T.M. (29) iz Aranđelovca nesmotreno pokušao da skrene na suprotnu stranu.

U susret mu je, brzinom većom od dozvoljene, dolazo „Mercedes“ kojim je upravljao B. M. (34) takođe iz Aranđelovca. Od siline udarca „Puntu“ je ispao motor a „Mercedes“ se odbio na drugu stranu, odlomio betonsku banderu i skoro uništio parkirani automobil.

Na otkinuti motor koji je od „Punta“ koji je ostao na ulici, naleteo je automobil kojim je upravljala S.J. srećom bez povreda.

Kako saznajemo vozač "Punta" nema vozačku dozvolu, a brzina kretanja „Mercedesa“ će istragom biti utvrđena.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija