• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

19.05.2022

17:56

POTRESNE PORUKE NA MREŽAMA! PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD MATEJA: "Adio, kapetane naš i mirno ti more..." (FOTO)

printscreen

Vesti

POTRESNE PORUKE NA MREŽAMA! PRIJATELJI SE OPRAŠTAJU OD MATEJA: "Adio, kapetane naš i mirno ti more..." (FOTO)

Podeli vest

Otkako je objavljeno da je telo Mateja Periša (27) pronađeno u Dunavu, građani ne prestaju da na društvenim mrežam izražavaju žaljenje zbog tragične smrti mladića. Ceo region bio je ujedinjen svih 139 dana potrage i živeo je sa nadom da će Splićanin biti pronađen živ i zdrav. Osim potresnih poruka građana iz regiona, od Periša se oprostio i jedan od njegovih bliskih prijatelja

Ovaj mladić, koji nije sa Perišem doputovao u Beograd na doček Nove godine, na svom Instagram profilu objavio je četiri fotografije na kojima se nalazi sa Matejem. Na objavljenim fotografijama mogu se videti njih dvojica zagrljeni - na brodiću na kome su radili, u provodu, na putovanjima, ali i na prelepom vidikovcu sa koga puca pogled na pučinu.

Na jednoj Instagram stranici koja je od početka pratila svaki novi detalj i informaciju vezanu za nestanak mladića iz Splita, sada uz objavljenu fotografiju Mateja stoji poruka da počiva u miru i da je on svoju priču na zemlji završio. Ispod ove fotografije samo su se nizali komentari koji su mahom bili tužni.

- Adio kapetane naš i mirno ti more kapetane naš, plovi sada nebeskim plavetnilom. Tvoja Dalmacija te neće zaboraviti. Počivaj u miru božjem i saučešće porodici - stoji u jednom komentaru, dok u drugom piše:

- Plavi anđeo vraća se svom plavom Jadranu. Dok ovo pišem srce mi puca, mirno spavaj među anđelima.

Komentar koji se neretko mogao videti ispod fotografije jeste da Matej "počiva u miru" i da "izjavljuju saučešće porodici".

- Mnogo mi je žao, nadala sam se srećnijem kraju - piše u komentaru, a već u drugom stoji:

- Pretužno, ali bar će naći mir, on i njegova porodica.

Podsetimo, Periševo telo pronađeno je juče ujutru u blizini Ade Huje. Ono je prebačeno na obdukciju koja je utvrdila da se mladić utopio. DNK analize potvrdile su da je reč o Perišu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija