• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

24.05.2022

19:01

UHAPŠEN NIŠLIJA ZA ZLOČIN OD PRE 20 GODINA! Sa dva muškarca držao devojke u hotelu, primoravali ih na prostituciju, mučili... Jedna preminula nakon torture!

V.N.

Vesti

UHAPŠEN NIŠLIJA ZA ZLOČIN OD PRE 20 GODINA! Sa dva muškarca držao devojke u hotelu, primoravali ih na prostituciju, mučili... Jedna preminula nakon torture!

Podeli vest

Niška kriminalistička policija u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom i državnim organima republike Francuske, uhapsili su Nišliju A.M. (47) zbog sumnje da je, kako je saopštila niška Policijska uprava, izvršio dve otmice u saizvršilaštvu

- On se sumnjiči da je 2002. godine sa još dvojicom muškaraca na teritoriji republike Francuske, oteo tri žene koje su primoravali prostituciju i prema kojima su postupali na svirep način, usled čega je jedna od njih preminula – navela je Policijska uprava u Nišu.

Kako saznajemo, A.M. je sa još dvojicom srpskih državljana Z.R. i B.N. na teritoriji Pariza i Tuluza oteo jednu tada dvadesetsedmogodišnju Francuskinju, Ukrajinku staru 25 godina i Francuskinju srpskog porekla, takođe dvadestpetogodišnjakinju.

- Oni su devojke držali u jednom hotelu, primoravali ih na prostituciju i mučili ih. Ukrajinka je od posledica torture preminula. Francuska policija ih je razotkrila, B.N. je pravosnažno osuđen u Francuskoj, Z.R. je preminuo dok je A.M. uspeo da umakne i skriva se dvadeset godina – navode naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva A.M. je određen pritvor do 30 dana nakon čega će sa krivičnom prijavom biti priveden nadležnom tužiocu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija