• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

31.05.2022

19:25

OPTUŽIVAO SNAJU DA IMA LJUBAVNIKA, A ONDA JE PRESUDIO I NJOJ I SEBI! Komšije otkrivaju kakvi su bili podnosi u porodici Eminović pre tragedije u Crnoči!

Vesti

OPTUŽIVAO SNAJU DA IMA LJUBAVNIKA, A ONDA JE PRESUDIO I NJOJ I SEBI! Komšije otkrivaju kakvi su bili podnosi u porodici Eminović pre tragedije u Crnoči!

Podeli vest

Džemo Eminović (79), koji je u ponedeljak po podne ubio svoju snaju Zumretu (44) u selu Crnoča kod Novog Pazara, navodno godinama nije govorio sa ženom svog sina, a u poslednje vreme je navodno po selu pričao kako je čuo da ona ima ljubavnika

Podsetimo, zločin se dogodio prekjuče oko 15 časova, kada je posle svađe Džemo pucao u Zumretu u dvorištu u kome oboje žive.

Komšije čule hice

- Komšije su čule ukupno četiri pucnja, a veruje se da je Džemo tri hica ispalio u Zumretu, a potom je pucao i u sebe. U vreme zločina Zumretina svekrva bila je u polju, a sin u školi - kaže izvor Kurira. 

On dodaje da su komšije prve reagovale.

- Komšije su pozvale Hitnu pomoć i policiju koje su mogle samo da konstatuju smrt svekra i snaje i obave uviđaj - otkriva izvor.

Kako navode komšije, svekar i snaha su godinama bili u lošim odnosima.

- Oni su živeli u dve kuće u istom dvorištu, ali godinama nisu razgovarali zbog neke svađe. Zumretin suprug i deveri radili su u inostranstvu i godišnje su u Srbiju dolazili na 15 do 20 dana, pa je ona sa sinom, koji ide u osnovnu školu, ostala da stanuje sa svekrom i svekrvom - pričaju komšije.

Džemo Eminović se pre mesec dana, kako tvrde meštani, vratio iz bolnice.

- Imao je zdravstvene probleme zbog kojih je bio i operisan, a već tada je bilo jasno da mu posle operacije nije dobro. Nekako se promenio, počeo je jako loše da priča o snahi, iako to nije ranije radio, bez obzira na njihov narušen odnos. Govorio je svima da ona ima ljubavnika i da vara njegovog sina. Postao je džangrizav, a komšije su počele da sumnjaju i da ima psihičke probleme - kažu komšije i nastavljaju:

Sin plače

- Uprkos tome, svi su šokirani ovime što se dogodilo. Čak i ljudi koji su ga svakodnevno posećivali kažu da ništa nije slutilo na to da će je ubiti, a potom presuditi i sebi - završava izvor.

I dok su pojedini meštani sela kod Novog Pazara imali samo reči hvale za ubijenu ženu, drugi su imali sasvim drugačije mišljenje o njoj.

- Ta žena je licemer i sklona je bila smicalicama, pokušavala je da zavadi celu familiju. Džemo je bio dobar, fin i pristojan čovek - kaže jedna poznanica, dok druga navodi:

- Ona je bila divna, a on je psihički bolesnik. Dušu im je vadio, izbacivao je na ulicu, a ipak je ostala i trpela sve to - mišljenje je druge poznanice.

Od ubijene Zumrete juče se na društvenim mrežama oprostio njen sin. On je okačio majčinu fotografiju uz emotikone koji plaču, a nizali su se komentari žaljenja, izrazi saučešća i podrške porodici.

- Kuku meni, sestro moja, ubiše mi te. Nisi dala na sebe, ali ima dragog Alaha, koji će suditi - navela je jedna korisnica Fejsbuka ispod slike ubijene žene.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija