• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Novosti/Informer.rs

09.06.2022

18:01

ŠOK OBRT! Zlatan je prvo ubio devojku Venecuelanku, pa bivšu partnerku Lidiju!

printscreen

Vesti

ŠOK OBRT! Zlatan je prvo ubio devojku Venecuelanku, pa bivšu partnerku Lidiju!

Podeli vest

Zlatan Vasiljević (42), koji je juče u italijanskom gradu Vićenca počinio dvostruko ubistvo, a potom izvršio samoubistvo, prvo je upucao svoju devojku Gabrijelu Serano, a onda sa njenim telom u kolima otišao i presudio bivšoj ženi Lidiji Miljković, piše "Il Đornale Di Vićenca"

Kako piše taj italijanski medij, do ovog otkrića su došli istražitelji prilikom rekonstrukcije događaja.

Vasiljević je juče ujutru pozvao svoju devojku Gabrijelu Serano, poreklom iz Venecuele, naterao je da uđe u automobil, a zatim krenuo da vozi od Rubana do Vićence.

Nakon što je ušla u automobil, Vasiljević je svojoj devojci pucao u potiljak. Sa njenim telom u kolima stigao je do Vićence, gde je sačekao svoju bivšu suprugu Lidiju Miljković, poreklom iz Srbije. Kada ju je ugledao, otvorio je vatru na nju i usmrtio je sa više hitaca.

Italijanski mediji pišu da je ubica pre nekoliko godina Lidiji razbio lobanju, zbog čega mu je 2019. godine izdata zabrana prilaska. 

Gradonačelnik i predsednik Pokrajine Frančesko Ruko takođe je govorio o tragičnoj vesti.

- Vićenca beleži još jedan užasan femicid. Ovog puta, majka koja je tek odvela svoju decu u školu ubijena je na ulici. Grad je zgrožen ovom novom epizodom nasilja – rekao je Ruko.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija