• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

12.06.2022

17:29

AKCIJA KRUŠEVAČKE POLICIJE! Uhapšena trojica dilera! U iznajmljenom objektu u Ćićevcu proizvodili indijsku konoplju

MUP Srbije

Vesti

AKCIJA KRUŠEVAČKE POLICIJE! Uhapšena trojica dilera! U iznajmljenom objektu u Ćićevcu proizvodili indijsku konoplju

Podeli vest

Pripadnici policije u Kruševcu otkrili su improvizovanu laboratoriju za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima i uhapsili trojicu dilera

Uhapšeni su S.Đ. (48), S.R. (52) iz Beograda i S.M. (56) iz okoline Kruševca. Oni se sumnjiče da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Policija je u objektu koji su osumnjičeni iznajmili u Ćićevcu, pronašla saksije sa 504 stabljike za koje se sumnja da je indijska konoplja, ventilatore, UV lampe i drugu opremu - navode u Polijskoj upravi u Kruševcu. 

Njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tuižiocu. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

ZAPLENJENO 12.000 NAFTNIH DERIVATA! Nastavak akcije "Plovne reke", među uhapšenima i UKRAJINSKI DRŽAVLJANIN! (VIDEO)
Hronika

ZAPLENJENO 12.000 NAFTNIH DERIVATA! Nastavak akcije "Plovne reke", među uhapšenima i UKRAJINSKI DRŽAVLJANIN! (VIDEO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Jedinice za bezbednost na rekama, u okviru akcije "Plovne reke", zaplenili su oko 12.000 litara naftnih derivata i uhapsili M. P. (1974), A. P. (2001), Z. P. (1971), M. R. (1969) i ukrajinskog državljanina V. R. (1959) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda iz Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji

30.05.2022

19:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija