• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

12.06.2022

19:20

UDARIO ŽENU SA BEBOM, A POTOM KRENUO I NA POLICIJU! Drama u beogradskom naselju UHAPŠEN NASILNIK

Aleksandar Jovanović Cile

Vesti

UDARIO ŽENU SA BEBOM, A POTOM KRENUO I NA POLICIJU! Drama u beogradskom naselju UHAPŠEN NASILNIK

Podeli vest

S.L. uhapšen je u beogradskom naselju Veljko Vlahović nakon što je, kako se sumnja uadrio suprugu sa kojom ima bebu, a potom je krenuo i na policajce koji su došli na intervenciju

Kako nezvanično saznajemo čitava drama dogodila se oko 15 sati, kada je S.L., nakon svađe sa suprugom fizički nasrnuo na nju.  

- Posavađali su se jer je valjda njegova žena htela sa bebom da ide kod njenih roditelja. Ne znam da li je htela da ga napusti ili da ode u goste - priča izvor Informera upoznat sa slučajem i dodaje da je u trenutku nastao haos.

Foto: printscreen

 

Kako je naveo svađa se ubrzo pretvorila u dramu.

- On ju je udario, ali je navodno i pretio da će ubiti nju i njene roditelje. Srećom ubrzo je stigla policija, ali ni tu nije bio kraj - navodi naš sagovornik i dodaje:

- Policija je preuzela ženu i dete, koje ima oko godinu dana. Međutim, on se ni tu nije smirio, uzeo je kamen i krenuo ka policijskim kolima. Nisam mogao da vidim šta je uradio sa kamenom, ali se u jedno trenutku videlo da je skinuo kaiš i kao da je krenuo da se obračuna sa policajcima. Na svu sreću ubrzo su ga savladali i uhapsili ‐ naveo je naš sagovornik i dodao da su bile tri policijske patrole, među njima i interventna jedinica.

Kako nezvanicno saznajemo muskarac je uhapšen i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da je počinio krivično delo nasilje u porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera

pre 1 godinu

da li nasa policija ima oruzje i ako ima zasto ga ne koristi? drzava je toliko slaba da neko misli da moze kamenom na policiju... komedija.

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!
Fudbal

Englezi od gotovog napravili veresiju! Nemci trljaju ruke!

Kao što je već poznato, od naredne sezone Liga šampiona igraće se po novom formatu. Jedan od noviteta biće taj da će dve najuspešnije zemlje po koeficijentu dobiti dodatno, peto mesto u elitnom takmičenju! Iako je delovalo da je to pitanje rešeno, brodolom engleskih klubova u završnici evrokupova gotovo izvesno, doneće veliki preokret u korist nemačke Bundeslige!

18.04.2024

15:38

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija