• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

15.06.2022

18:55

VELJA NEVOLJA, MARKO MESAR I OSTATAK KLANA PUCAJU PO ŠAVOVIMA! Spasava se ko može, ne biraju sredstva da izbegnu doživotnu!

Fotoilustracija/eStock/Tanjug/Informer

Vesti

VELJA NEVOLJA, MARKO MESAR I OSTATAK KLANA PUCAJU PO ŠAVOVIMA! Spasava se ko može, ne biraju sredstva da izbegnu doživotnu!

Podeli vest

Marko Miljković, zvani Mare Mesar, optužen da je sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu kojoj se na teret, zasad, stavlja sedam teških ubistava, navodno je u velikoj panici zbog toga što mu preti doživotna robija, otkriva izvor Kurira

Prema rečima našeg sagovornika upoznatog sa slučajem, nakon hapšenja advokata Dejana Lazarevića, koji je zastupao Marka Miljkovića, Veljka Belivuka i još desetak njihovih saradnika, Miljković je pregovarao sa drugim advokatima i za njih navodno ima samo jedan uslov - da ga spasu doživotne kazne zatvora.

- Miljković, koji važi za glavnog inspiratora monstruoznih ubistava i nekoga ko je navodno smišljao načine na koje će nekoga oteti, mučiti i ubiti, navodno je tek nakon hapšenja Lazaravića postao svestan da se ovoga puta neće izvući. Suočen sa brojnim dokazima koje je tužilaštvo prikupilo, uspaničio se, pa od svojih advokata traži da ga odbrane od doživotne robije i da mu nekako srede da bude osuđen na 40 godina zatvora. Navodno, od onih sa kojima je pregovarao pokušavao je da dobije obećanje da će izbeći najveću kaznu - kaže izvor i dodaje da ni drugi okrivljeni pripadnici klana nisu u boljoj situaciji.

- Okrivljeni tek sad postaju svesni da će do kraja života ostati iza rešetaka - priča izvor i objašnjava da se njihova promena u ponašanju videla na pripremnom ročištu u Specijalnom sudu.

- Iako je sve išlo ka tome da se i ovo pripremno ročište odloži, jer je Miljković pronašao novog advokata, on je zatražio da izađe za govornicu i izjavi nešto. Na opšte iznenađenje, rekao je da nije siguran da li želi da advokat Milenko Cvijović bude njegov branilac, jer pregovori dugo traju - prepričava izvor.

Uznemireni

Belivuku je, priča izvor, posle ovog ispada pozlilo, jer, kako kaže, on nije očekivao da će sudija ipak odlučiti da ne odloži suđenje.

- Naglo se uznemirio, skočio mu je pritisak, i bilo je jasno da je Miljković istupio na svoju ruku. U sudnici se već može videti da su i drugi okrivljeni uznemireni, da svako od njih pokušava da nađe način da izbegne doživotnu robiju i da ih više ne zanima zajedništvo, već isključivo lični interes. Koliko su nervozni govori i to što sada svako gleda u pod, više nisu nasmejani, a nekoliko okrivljenih je tokom suđenja tražilo da ide u toalet - priča izvor.

Prema rečima izvora, među onima koji su sa Tužilaštvu za organizovani kriminal pregovarali oko statusa svedoka-saradnika su i okrivljeni Srđan Lalić i Vlade Draganić.

- Tužilaštvo je zasad odustalo od njih kao svedoka-saradnika, posle čega su upali u loše psihičko stanje. Na njemu i Draganiću se primećuje da su psihički pali - navodi izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)
Partizan

Žoc dobio "pojačanje" za ABA titulu! Nazivali ga cirkuzantom, svi ga pljuvali, a on krenuo da rešeta! (VIDEO)

Košarkaši Partizana trijumfalno su krenuli u odbranu titule u ABA ligi, pošto su sinoć u Beogradskoj areni prilično glatko i ubedljivo savladali Igokeu sa 94:85 u prvom meču četvrtfinalne serije regionalnog takmičenja. Navijači crno-belih, osim zbog trijumfa, imaju razlog za zadovoljstvo i zbog uspona forme igrača koji je do pre nekoliko nedelja praktično bio zaboravljen i potpuno otpisan, a reč je o Amerikancu sa pasošem Hrvatske, Džejlinu Smitu (29)!

18.04.2024

10:28

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija