• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vijesti

18.06.2022

09:35

DVE VERZIJE LIKVIDACIJE JEDNOG OD VOĐE ŠKALJARACA! Ubica u Šakovića ispalio više hitaca, policija pronašla KOŠULJU I KAČKET!

Printscreen

Vesti

DVE VERZIJE LIKVIDACIJE JEDNOG OD VOĐE ŠKALJARACA! Ubica u Šakovića ispalio više hitaca, policija pronašla KOŠULJU I KAČKET!

Podeli vest

Jedan od visokopozicioniranih članova škaljarskog klana Milić Minja Šaković ubijen je sinoć oko 23.40 časova u Budvi

Minja Šaković je likvidiran u budvanskom kafiću Korkovado.

- Večeras je došlo do upotrebe vatrenog oružja u Budvi, ispred zidina Starog grada, kojom prilikom je jedno lice smrtno stradalo. Reč je o M.Š.. Policija u saradnji sa nadležnim tužilaštvom preduzima aktivnosti na rasvetljavanju događaja, o čijem ishodu će javnost biti blagovremeno obaveštena - saopšteno je iz Uprave policije.

Jedan od izvora "Vijesti", kazao je da je u Šakovića pucao muškarac koji je sedeo za stolom do njegovog i koji nije bio maskiran. Navodno, samo je ustao i u njega ispalio više hitaca.

Drugi izvor navodi da je Šaković sedeo za stolom u prvom redu i da je leđima bio okrenut ka šetalištu kada je prišao muškarac koji je imao belu košulju i kačket i u njega ispalio više hitaca. Nastala je pometnja, što je ubica iskoristio i pobegao pored hotela "Mogren".

Policija je, kako pišu "Vijesti", pronašla košulju i kačket.

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija