• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs

18.06.2022

18:25

EKSKLUZIVNI SNIMAK! Pevač Granda je kupovao hleb u pekari, a onda je surovo likvidiran... (Video)

Printscreen You Tube

Vesti

EKSKLUZIVNI SNIMAK! Pevač Granda je kupovao hleb u pekari, a onda je surovo likvidiran... (Video)

Podeli vest

Holandska policija rekonstruisala je kretanje pevača Envera Mikija Kolašinca iz Novog Pazara, koji je brutalno likividiran 9. juna u gradu Buhtenu, a pomoću video-snimaka sa sigurnosnih kamera otkrili su da je on neposredno pre ubistva kupovao hleb u pekari

Podsetimo, Kolašinac je ubijen pre devet dana u sačekuši, kada je nepoznati napadač pucao na njega ispred zgrade u kojoj je on živeo u gradu Buhtenu u provinciji Limburg. Njegovo telo pronađeno je ispred garaže, a ubrzo je utvrđeno da je likvidiran hicima iz vatrenog oružja. Napadač za sada nije uhapšen i nalazi se u bekstvu.

Holandrska televizija RTL5 u svojoj emisliji "Istraživanje" objavila je nove detalje ubistva, koje podseća na mafijaško. Objavili su i video-snimak na kom se može videti da je Kolašinac pre zločina bio smiren i da je opušteno došao u obližnju radnju po hleb.

 

 

- Istražitelji su ispitivali stanovnike ovog dela grada nakon ubistva, a uzeti su i snici sa nadzornih kamera kako bi otkrili detalje ovog zločina. Naime, urađen je i foto-robot muškarca, koji je u vreme zločina bio u blizini pucnjave. Kamere su zabeležile kretanje žrtve, pa je utvrđeno da je pevač svojim sivim "mercedesom" došao kući između 14 i 15 sati. Kola je parkirao u garažu i razgovarao sa komšijama - prenose u emisiji kretanje Kolašinca, pa nastavljaju:

- Kolašinac je nakon toga otišao biciklom do pekare. Kupio je hleb i nije se mnogo zadržavao u pekari. Izašao je u 15.53 sata i krenuo kući. Međutim, do kuće nije došao jer je brutalno likvidiran.

Foto-robot

Muškarac snimljen na mestu zločina Holandska policija napravila je foto-robot muškarca koji je snimljen na mestu na kome je Kolašinac ubijen. - Reč je o robusnom čoveku, visokom oko 180 santimetara i starosti između 50 i 60 godina. Za sada nije sigurno da li je on svedok zločina ili možda čak i izvršilac - naveli su ranije holandski portali.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija