• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.K.

21.06.2022

12:48

TUKAO SUPRUGU DOK JE DRŽALA BEBU U RUKAMA! Podignuta optužnica protiv siledžije iz Novog Sada!

printscreen

Vesti

TUKAO SUPRUGU DOK JE DRŽALA BEBU U RUKAMA! Podignuta optužnica protiv siledžije iz Novog Sada!

Podeli vest

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Sadu podnelo je optužni predlog protiv Amera G. (23) iz Novog Sada kojem se stavlja na teret da je 5. juna, primenom nasilja, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje vanbračne supruge sa kojom ima zajedničko dete, tako što joj je, nakon kraće verbalne rasprave, naneo lake telesne povrede

Kako navode u Službi za informisanje Osnovnog suda u Novom Sadu, nakon podnošenja optužnog predloga, okrivljenom je veće ovog suda produžilo pritvor do 30 dana zbog bojazni da bi boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano krivično delo.

A. G. se tereti da je u 5. juna u dvorištu Ćirpanove 19, oko 18.20 časova, nakon verbalne rasprave, prvo udario suprugu Dariu T(28) . nekoliko puta u glavu, a potom je, s obe ruke, uhvatio za vrat i davio. Tu nije stao, nego joj je još zavrtao levu ruku i nekoliko puta udario u predelu tela. Žene je sve vreme nasilja držala bebu u rukama. D. T. je zadobila, na svu sreću, zadobila lake telesne povrede.

Foto: printscreen

 

Snimak ovog jezivog nasilja izazvao je opšte zgražavanje kad se pojavio dan posle na društvenim mrežama.

Kako navode u Službi informisanja novosadskog Osnovnog suda, krivično vanpretresno veće smatra da je sudija za prethodni postupak pravilno našao da u konkretnom slučaju stoje razlozi za određivanje pritvora, jer bi boravkom na slobodi, osumnjičeni u kratkom vremenskom periodu mogao ponoviti krivično delo ili dovršiti pokušano, zbog čega je žalba njegovog branioca odbijena kao neosnovana.

- Ne želim više da ga vidim! Plašim se njega i njegove porodice, jer sam već imala neke pretnje s njihove strane, ali neću odustati. Nadležni moraju da ga kazne – izjavila je pretučena žena. ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija