• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.06.2022

13:16

U SREMČICI U FRIŽIDERU SAKRIO AMFETAMIN! Na stolu pronađene dve vagice i ŠEST KESA PUNIH KANABISA

printscreen

Vesti

U SREMČICI U FRIŽIDERU SAKRIO AMFETAMIN! Na stolu pronađene dve vagice i ŠEST KESA PUNIH KANABISA

Podeli vest

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Nemanje R. zbog sumnje da je 2. maja 2022. godine neovlašćeno radi prodaje, u kući u Sremčici držao 405, 87 grama amfetamina i 27,22 grama kanabisa

Amfetamin je pronađen u frižideru, upakovan u dve pvc kese, dok je kanabis policija našla na kuhinjiskom stolu upakovan u 6 pvc kesa.

- Takođe na istom stolu pronađene su i dve elektronske vagice za precizno merenje. Nemanji R. se na teret stavlja krivično delo Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Istom optužnicom obuhvaćen je i Ivan Đ, koji se tereti za isto krivično delo - objasnio je izvor Informera upoznat sa slučajem. 

Foto: MUP Srbije /ilustracija

Naime, sumnja se da je Nemanja R. u Meljaku Ivanu Đ. prodao 4,61 gram kanabisa. Više javno tužilaštvo u Beogradu je predložilo sudu da okrivljene proglasi krivim i osudi po zakonu.

Isto, tužilaštvo danas je podiglo još dve optužnice protiv četvoro okrivljenih zbog krivičnog dela Neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

U ovim slučajevima kod okrivljenih je pronadjeno 111 grama heroina i digitalna vagica, odnosno 92 grama kanabisa, namenjenih daljoj prodaji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija