• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir.rs/Informer.rs

07.07.2022

17:15

POZLILO ROĐAKI UBIJENOG MILANA LJEPOJE Prekinuto suđenje klanu Belivuk-Miljković!

Informer

Vesti

POZLILO ROĐAKI UBIJENOG MILANA LJEPOJE Prekinuto suđenje klanu Belivuk-Miljković!

Podeli vest

Pred Specijalnim sudom u Beogradu nastavljeno je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkiviću i ostalim optuženima za pet brutalnih ubistava, otmice i silovanje

U toku je pauza na suđenju u Beogradu, a kako Kurir saznaje, suđenje je prekinuto pre predviđene pauze, posto je rođaka pokojnog Milana Ljepoje zatražila da izađe do toaleta, jer joj nije dobro.

Advokati su, kako Kurir saznaje i danas nastavili sa iznošenjem uvodnih izlaganja, u kojima su ospoiravali skaj komunikaciju kao jedan od ključnih dokaza. Naš izvor otkriva, da uvodno izlaganje nije iznela advokatica Srđana Lalića, Mia Todorović.

- Moj klijent je priznao krivicu, nemam šta da kažem - rekla je navodno ona. Lalićeva advokatica je rekla i da je saglasna sa dokazima tužilaštva i dodala da je saglasna sa dokazima tužilastva.

Inače, Lalić je i danas kao i juče pošto je priznao krivicu sedeo izdvojeno od ostalih optuženih, u delu sudnice gde sede advokati.

- Uglavnom se branioci pridružili rečima Nikole Ristovića, Belivukovog branioca. Osporavali su dokaze, uglavnom su govorili o dokazima sa aplikacije “skaj” i bunili su se protiv načina saslušavanja svedoka u istrazi - kaže izvor.

Pre početka ročišta, deo Ustaničke ulice oko Specijalnog suda bio je neko vreme blokiran dok su marice po rotacijom dovozile okrivljene pripadnike klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića u zgradu suda na treće pripremno ročište kriminalnoj organizaciji, koja se tereti za petu ubistava, otmice, silovanje, trgovinu oružjem i narkoticima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija