• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer

11.07.2022

22:29

SAČEKAO DA JOJ RODITELJI ODU NA POSAO, PA POKUŠAO DA JOJ SKINE ODEĆU! Stanodavac napao maloletnu devojčicu u Beogradu

Z.G.

Vesti

SAČEKAO DA JOJ RODITELJI ODU NA POSAO, PA POKUŠAO DA JOJ SKINE ODEĆU! Stanodavac napao maloletnu devojčicu u Beogradu

Podeli vest

Na beogradskoj opštini Čukarica dogodio se napad na maloletnicu (16). Naime, stanodavac D. M. koji je porodici iznajmio stan, došao je sutradan kada je tinejdžerka bila sama u stanu i napao je

Kako nezvanično saznajemo, on je pokušao da je poljubi, da joj skine odeću, uputio joj je nepristojne reči, a nakon što je odbila, on je otišao. Slučaj je prijavio S. M. otac devojčice, a stanodavac se ponovo vratio sutra u stan, ali je odmah potom došla i policija koja ga je uhapsila na licu mesta.

D. M. je saslušan u Drugom osnovom javnom tužilaštvu, ali mu nije određen pritvor na šta će biti uložena žalba, piše Telegraf.rs.

- Njemu je određena mera zabrane prilaska i komunikacije, ali uložili smo žalbu na tu odluku. Dali smo predlog za pritvor - rekli su nam iz Drugog osnovnog javnog tužilaštva.

Na teret mu se stavljaju nedozvoljene polne radnje.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)
Politika

Novinarka otkrila pakleni plan! Cilj Zapada je da se oslabi vlast kako bi lakše uticala na nju (VIDEO)

Detaljna analiza koju je sprovelo Ministarstvo odbrane Kine pod nazivom "Nacionalna zadužbina za demokratiju: šta je to i šta radi" otkriva da se organizacija NED dugo bavila režiranjem državne vlasti u drugim zemljama, mešanjem u unutrašnje stvari drugih zemalja, podsticanjem podela i konfrontacije, zavaravanjem javnog mnjenja i vršenjem ideološke infiltracije, sve pod izgovorom promovisanja "demokratije"

17.08.2024

19:08

TV

Sport

Planeta

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija