• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.07.2022

10:31

MALI SENTA U PALATI PRAVDE! Inspektor Milenković stigao u Tužilaštvo na razgovor!

Marko Đoković

Vesti

MALI SENTA U PALATI PRAVDE! Inspektor Milenković stigao u Tužilaštvo na razgovor!

Podeli vest

Načelnik Odeljenja za suzbijanje droga Slobodan Milenković stigao je danas u Palatu pravde, gde u 10.30 sati treba da, u Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, obavi razgovor u svojstvu građanina.

Milenković je u Palatu pravde stigao u pratnji kolege.

Ovo je treći put da Milenković dolazi na razgovor u tužilaštvo, jer je prvi put rekao da ne želi da odgovara na pitanja bez prisustva advokata, zbog čega je razgovor odložen, dok je prethodne nedelje odgovorio na pitanja na koja je mogao bez odobrenja nadređenih.

U međuvremenu tužilaštvu je dostavljena odluka ministara unutrašnjih poslova Aleksandara Vulina, kojom se Milenković oslobađa čuvanja tajnosti podataka za potrebe davanja iskaza pred tužilaštvom.

Tužilaštvo je ranije obavestilo javnost da je Milenković pozvan na razgovor kako bi se izjasnio na navode bivših visokih funkcionera MUP-a iznetih tokom prethodnih sedmica u javnost.

Povodom tih navoda Više javno tužilaštvo u Beogradu je naložilo prikupljanje informacija i obaveštenja.

Tužilaštvo je tada istaklo da se provere koje su u toku ne odnose na već procesuirane predmete, pa ni na predmet u javnosti poznat kao "Jovanjica".
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija