• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

26.07.2022

17:03

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR! Osumnjičen Duško Šarić, policajcima je plaćao usluge?!

ATA Images

Vesti

TUŽILAŠTVO TRAŽI PRITVOR! Osumnjičen Duško Šarić, policajcima je plaćao usluge?!

Podeli vest

Tužilaštvo za organizovani kriminal u Beogradu podnelo je danas predlog Višem sudu u Beogradu Posebnom odeljenju za organizoni kriminal za određivanje pritvora Dušku Šasariću, koji se nalazi u bekstvu, potvrđeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.

Naime, 19. jula Tužilac za organizovani kriminal doneo je naredbu o proširenju istrage protiv organizovane kriminalne grupe Darka Šarića, kojom je obuhvaćen i njegov brat Duško Šarić, kao i Danilo Odović, Aleksandar Bošković, Danilo Stojanović i Milutin Radovanović.

Ovo je treće proširenje istrage u odnosu na ovu kriminalnu grupu.

Nakon 15. aprila, kada je doneta naredba o sprovođenju istrage, 31. maja, 22. juna i 19. jula donete su naredbe o proširenju istrage.

Kako su preneli pojedini mediji, Duško Šarić se sumnjiči da je, po naređenjima Darka Šarića, vodio računa o finansijama kriminalne grupe.

Takođe, sumnja se da je Duško Šarić preko Boškovića plaćao policajcima Stojanoviću i Radovanoviću da kriminalnoj grupi dostave informacije koje ima policija i Bezbednosno informaciona agencija o napadu na svedoka Gorana Nikolaševića i da istragu usmeravaju u pogrešnom smeru.

Duško Šarić je, kako se sumnja, kupio telefone, platio instaliranje i održavanje aplikacije "Skaj", kao i da je platio izgradnju i opremanje vikedica Stojanoviću i Radovanovcihu na Kosmaju.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija