• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D.K.

29.07.2022

23:03

RAZREŠENA MISTERIJA IZBODENOG ŠVAJCARCA U NIŠU! Sam sebi naneo povrede zbog LJUBAVNIH PROBLEMA!

J.R.

Vesti

RAZREŠENA MISTERIJA IZBODENOG ŠVAJCARCA U NIŠU! Sam sebi naneo povrede zbog LJUBAVNIH PROBLEMA!

Podeli vest

Misterija povređivanja dvadesetdvogodišnjeg švajcarskog državljanina M.H. koji je sinoć nešto posle ponoći pronađen izboden u ulici Ivana Milutinovića u Nišu, je razrešena

Iako je isprva sve ukazivalo da je mladić napadnut, naročito s obzirom na to da je zatečen u delu grada koji je poznat po sličnim incidentima, ustanovljeno je da Švajcarac ipak nije žrtva krivičnog dela.  Nakon celodnevnog rada sa njim, policija je raščistila sve okolnosti ovog događaja i ustanovila da je dvadesetdvogodišnjak sam sebe povredio.

Policiju i Hitnu pomoć sinoć su alarmirali prolaznici koji su prijavili da su zatekli povređenog čoveka na ulici. On je prebačen u niški Univerzitetski klinički centar gde mu je dijagnostikovana ubodna rana u predelu stomaka. Urađena mu je hirurška intervencija i zadržan je na daljem lečenju na odeljenju digestivne hirurgije.

S obzirom na to da je reč o stranom državljaninu te sumnji da je napadnut, policija i tužilaštvo su intenzivno radili na otkrivanju eventualnih napadača, ali su operativna saznanja pokazala da ih nema.

- Mladić je davao kontradiktorne izjave u pogledu mnogih bitnih činjenica. Sa njim je rađeno čitavog dana i na kraju je priznao da se povredio sam tako što je zabio parče stakla u stomak – objašnjavaju naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

Foto: D.K.

 

Jedino što se pokazalo istinito u ovom nesvakidašnjem zamešateljstvu je da je Švajacarcu zaista pamet zavrtela Srpkinja, zbog koje je i došao u Niš.

- Tačno je da je on u vezi sa devojkom koja potiče iz ovih krajeva. Međutim, oni su se posvađali što je njega veoma teško pogodilo. Odlučio je da se povredi kako bi je naveo da se sažali na njega i da mu se vrati – navode naši izvori.

Mladić je u Niš stigao početkom ove nedelje i odseo u apartmanima u niškom naselju Stočni Trg, nedaleko od mesta gde je navodno napadnut. Sinoć, pola sata posle ponoći uputio se ka selu Medoševac, da bi nedaleko od hotela u kome je smešten parčetom stakla sebi naneo povredu.

Nišlija sa kojim se Švajcarac sprijateljio kazao je novinarima da je bio jako fin te da se predstavljao kao policajac.

- Stigao je u u Niš jer se zaljubio u neku devojku iz Aleksinca. Videlo se da je mnogo voli, stalno je o njoj pričao. Odlično govori hrvatski jer mu je neko od roditelja sa tih prostora. Jako je prijatan momak, mislim da je pomenuo da je policajac. Mnogo mi je žao što mu se to desilo, verujem da je izašao da prošeta ili džogira, jer nije imao šta da traži na tom mestu s obzirom na to da tu nema ničeg vrednog za videti, pogotovo pola sata iza ponoći, kada je  napadnut  – kazao je ovaj momak.

Za sada nema informacija da li će strani državljanin eventualno snositi konsekvence zbog događaja koji je izazvao veliko uznemirenje javnosti i digao na noge celu nišku policiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija