• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

03.08.2022

08:14

PALIKUĆA U JAGODINI! Komšijama zapalio seno i štalu,  U POŽARU ŽIVE IZGORELE KOZE, JARIĆ, OVCE I JAGANJCI!

privatna arhiva

Vesti

PALIKUĆA U JAGODINI! Komšijama zapalio seno i štalu, U POŽARU ŽIVE IZGORELE KOZE, JARIĆ, OVCE I JAGANJCI!

Podeli vest

Brzom i efikasnom akcijom policija u Jagodini uhapsila je N. N. (50) iz okoline Jagodine zbog sumnje da je izazvao dva požara i napravio štetu komšijama od oko milion i 400 hiljada dinara. U požaru nastrdalale životinje

Кako je Informer već izveštavao sumnja se da je N.N. u ponedeljak uveče namerno izazvao požare u dvorištima dvojice komšija. 

U jednom komšijskom dvorištu izgorelo je 3.500 bala sena i dva motokultivatora, dok je u drugom požaru potpuno izgorela štala u kojoj su bile domaće životinje. U štali je bila koza sa jarićima, ovce i jaganjci. Nesrećne životinje žive su izgorele - naveo je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Foto: B92.net

Vatrogasci ubrzo stigli ali nesrećnim životinjama nije bilo pomoći

On je dodao da su pripadnici vatrogasno-spasilačke jedinice iz Jagodine su ugasili oba požara u kojima, srećom, nije bilo povređenih osoba.

- Međutim nastala je materijalna šteta od oko milion i 400 hiljada dinara - rekao je naš sagovornik.

Pošto je požar ugašen pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini brzim i efikasnim radom uhapsili su N. N. zbog postojanja osnova sumnje da izvršio ova dva krivična dela izazivanje opšte opasnosti.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivične prijave, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija