• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: V.J.

17.08.2022

14:16

TRAGEDIJA! Majdanpečanin se udavio na letovanju u Sutomoru, nesrećni čovek bio na odmoru sa porodicom

Vesti

TRAGEDIJA! Majdanpečanin se udavio na letovanju u Sutomoru, nesrećni čovek bio na odmoru sa porodicom

Podeli vest

Majdanpečanin Zoran.J. (50) utopio se u Sutomoru u kome je na godišnjem odmoru bio sa porodicom i prijateljima. Nesreća se dogodila danas u prepodnevnim satima, a tačan uzrok i okolnosti pod kojima je došlo do tragedije još uvek nisu poznati

Sad smo saznali šta se dogodilo i još ne verujemo.  Kako se priča po gradu, trebalo je da se vrate sa odmora sutra. Strašno, velika nesreća - kaže za Informer jedan od sugrađana Majdanpeka. 

Čitav grad je potrešen vešću o ovoj tragediji, za nastradalog  Zorana. J. kolege i poznanici imali su samo reči hvale i kao čoveku i saradniku.

- Ovo je strašno! Zorana znam iz Flotacje, radili smo zajedno, jedanput fin i tih čovek, kolega za primer. Pozanto mi je da je imao problema sa zdravljem i da je prešao na lakše radno mesto da li je to uzrokovalo ovu nesreću, ne znam, ali kako god bilo tragedija velika, za porodicu posebno - istče vidno potresen kolega nastardalog Zorana J. 

Bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija