• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

24.08.2022

10:22

UŽAS! Osumnjičeni za silovanje bake u Svilajncu brutalno se iživljavao i nad bivšom ženom! EVO ŠTA JE REKAO KADA GA JE POLICIJA HAPSILA

printscreen

Vesti

UŽAS! Osumnjičeni za silovanje bake u Svilajncu brutalno se iživljavao i nad bivšom ženom! EVO ŠTA JE REKAO KADA GA JE POLICIJA HAPSILA

Podeli vest

A. M (33) iz okoline Svilajnca uhapšen je zbog sumnje da je silovao komšinicu S. M. (79), nakon ovog jezivog zločina svakim danom otkriva se novo zlodelo za koje ga otužuju, kako smo nezvanično saznali on se godinama brutalno iživljavao i nad svojom ženom

Nakon pisanja Informera ispovesti S.M koju je kako nam je sama otkrila silovao A.M. našoj redakciji obratila se rođaka njegove žene.

Foto: Pixabay

Osumnjičen za silovanje bake od 79 godina

Ona je ispričala da se A.M. godinama iživljavao nad svojom ženom ali da ona nije smela da ga prijavi jer joj je pretio ubistvom.

- A da sve bude gore A.M. uživa zaštitu svojih roditelja koji ga sve vreme brane. Moja rođaka je iz Svilajnca udala se za A.M. pre sedam godina i imaju dvoje male dece. On sa roditeljima živi godinama u Austriji, te je i nju odveo tamo. Tada je za nju počeo horor koji je nedavno prekinula kada je odlučila da ga ostavi i sada su u fazi razvoda - priča rođaka žene A.M. i dodaje da želi sve da ispriča kako se A.M. ne bi ponovo izvukao kao što se to dešavalo ranije. 

Foto: printscreen

Jedan od dokaza nasilja koje je trpela žena osumnjičenog A.M.

- Moja rođaka je konstantno trpela nasilje od njega čak i kada je bila trudna sa prvim detetom. Od silnih batina umalo nije izgubila prvu trudnoću, tada je svekrva vodila kod lekara ali niko od njih nije prijavio šta se desilo, a moja rođaka nije znala jezik. Sama u tuđini sa njima morala je da trpi - navodi naša sagovornica koja nije želela da joj otkrivamo identitet.

 

Kako je objasnila poslednji put batine od A.M pretrpela je ove godine nakon Uskrsa.

-Definitivno ga je napustila ove godine posle Uskrsa kada su bili u Srbiji. Tada je kada su se vraćali u Austriju vozio pijan kombi, izbacio je na autoput i izudarao, a potom je naterao da ona vozi vozilo do Austrije - priča rođaka. 

Poznat po različitim krivičnim delima 

Naša sagovornica objašnjava da je A.M. poznat austrijskoj policiji za različita krivična dela.

- Bilo je tu krađa za koje je odgovarao ali i neke za koje nije. Navodno krao je bicikle, jednog je gazdu opljačkao, čula sam i da im je policija upadala tamo u kuću tražeći neko vino koje je, navodno ukrao ali ništa nisu našli jer je on to već bio prevezao u Srbiju. Inače, on se bavi prevozom obično svakog vikenda dolazi u Srbiju. Dođe u petak, a u nedelju se vrati. Čula sam da je jedno vreme nosio nanogicu a to sve zahvaljujući njegovim roditeljima, koji plaćaju kazne i advokate - tvrdi naša sagovornica. 

Prema njenim rečima kada se saznalo za silovanje ove starije žene shvatila je da nasilniku mora da se stane na put. 

- Nesrećna bakica je rekla da ju je ućutkavao i stavljao ruku na usta i moja rođaka je prežviljavla sve to. On bi je u jednoj sobi tuako a u drugoj bi njegovi roditelji sdeli i ništa ne preduzimali. Pretio je da će je zaklati kao svinju ukoliko ga prijavi, ali i da će joj oduzeti decu. Što se toga tiče na korak su do toga jer su joj podmetnuli neke papire za starateljstvo da potiše. Rekli su joj da će deca da idu u dom ako to ne potpiše. Nije znala šta potpisuje - priča rođaka bivše žene A.M. 

Kako je objasnila koliku podršku roditelja u svojim zlodelima uživa A.M. svedoči podatak da su se po Svilajncu raspitivali kako da sa nesrećnom silovanom staricom izglade situaciju da ga ne tereti.

Što je najgore ona sumnja da joj sada i decu maltretiraju, jer su ih doveli u Srbiju, a ona je u Austriji. Nakon svega ovoga ona se plaši i za svoj ćerku. Ko zna koliko je on žena zlostavljao, a da jadne ne smeju da pričaju o tome. Pa kada ga je policija sada uhapsila bio je sa kolegom koji ni znao šta je uradio. Krenuli su nazad, kao i svakog vikenda u Austriju, pošto je on bio pijan zaspao je a kolega je vozio. Kada im je policija preprečila put i kada su ga probudili on je reka kao: "Šta sam sad uradio! " - kaže sagovornica Informera i dodaje da o brutalnom nasilju koje je trpela žena A.M. svedoče fotografije koje je u jednom trenutku objavila na svom fejsbuk profilu. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17