• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

16.09.2022

10:21

POLICIJA IMA SNIMAK VUKOTIĆEVE LIKVIDACIJE!? Nakon ubistva škaljarca Maši zabranjeno kretanje bez STROGOG OBEZBEĐENJA!

printscreen

Vesti

POLICIJA IMA SNIMAK VUKOTIĆEVE LIKVIDACIJE!? Nakon ubistva škaljarca Maši zabranjeno kretanje bez STROGOG OBEZBEĐENJA!

Podeli vest

Jovan Vukotić, navodni vođa "škaljarskog" klana, likvidiran je 8. septembra u Istanbulu u Turskoj u kolima u kojima je sa njim bila žena Maša M. i vozač E.K, a javnost o samoj likvidaciji maltene i dalje ne zna ništa

Ono što je do sada poznato je to da ga je upucao jedan od dvojice muškaraca koji su prišli pomenutim kolima motociklom, kao i to da je vozač navodno bacio dva Vukotićeva telefona kako bi ga "zaštitio".

Foto: Republika.rs

Jovan Vukotić

Nijedna fotografija sa mesta zločina se do sada nije pojavila u javnosti, kao ni snimak, a on navodno - postoji. Odnosno, tamošnja policija je skinula sve video zapise sa nadzornih kamera i trenutno ih intezivno "češlja", pišu mediji.

Nije poznat ni identitet ubica, ni nalogodovac.

Foto: printscreen

 

Takođe je nezvanično rečeno i da njegova supruga Maša više ne ide nigde bez obezbeđenja, kao i da je otac sa njom u Turskoj.

Prema pisanju turskih medija, u organizovanju likvidacije učestvovalo je najmanje devetoro ljudi. Najvažniji zadatak je bio da Vukotić ne primeti da ga prate, odnosno, da je u opasnosti.

- U ubistvu Jovana Vukotića učestvovalo je najmanje devetoro ljudi. Glavni organizator je nadgledao likvidaciju. Vidite, okidač su povukla dvojica na motoru, ali nema sumnje da postoji još neko ko nadgleda ulicu, pregledava komunikacijski i informacioni sistem, špijunira saobraćaj, danima prati Vukotića i njegove navike. Mora da postoji neko ko je nadgledao i njegov dom i potom nekome podnosio dnevne izveštaje o tome. Najvažnije za ubice je bilo da Vukotić ne primeti da mu preti opasnost. Takođe, mora da postoji neko ko je Vukotićevoj porodici punio glavu raznim scenarijima i izmišljotinama. S njima bi trebalo razgovarati. Tu se nalazi i ’zapovednik operativnog tima’, koji uspostavlja i gradi operaciju i sprovodi trenutne odluke u trenutnoj situaciji. Devet je minimalni broj osoblja potrebnog za ovu vrstu operacije - rekao je poznati kriminolog i analitičar Serkan Jildiz za turski portal.

On navodi da iza ovog zločina stoje ozbiljni stručnjaci, koji su iskusni u svom „poslu“.

Ubica na motoru ispalio je u njega pet hitaca, od kojih su ga četiri pogodila.

Foto: Informer

Jovan Vukotić

Podsetimo, prvo se pisalo da je za volanom bio Jovan, međutim, ispostavilo da je bio vozač E.K.

Vozač tvrdi da porodicu Jovana Vukotića nije poznavao ranije, iako je policija, vodeći se izjavama očevidaca, pronašla dva mobilna telefona za koje se pretpostavlja da su pripadala ubijenom škaljarcu i za koje se veruje da ih je E.K. bacio kako bi ih sakrio.

Taj vozač je, kako prenosi turski portal halktv.com.tr, u policiji tvrdio da mu se Jovan Vukotić predstavio kao Nikola.

Govoreći o tome da je Vukotića, njegovu trudnu suprugu i ćerka tada prvi put vozio, E.K. je navodno rekao:

- Ljudi su mi rekli da idu u Zorlu centar. Dok sam se vozio oko Mečičijekoja u južnom pravcu E5, dve osobe su pucale u vozilo sa motocikla, čiju tablicu nisam vidio. Video sam samo muškraca koji je bio pored mene, i koji je rekao da se zove Nikola. Vikao je od bola i bio je pogođen. U tom trenutku sam u šoku zaustavio vozilo. Kasnije je osobu na koju je pucano odvezla Hitna pomoć koja je došla na lice mesta. Odvezli su i suprugu i ćerku".

Inače, datum i mesto sahranje Jovana Vukotića još uvek nisu poznati.

Podsetimo da je njegov otac Veselin Vukotić sahranjen pod jakim merama obezbeđenja u Čevu kod Cetinja.

Ubica je tada ispalio šest hitaca Veselinu Vukotiću u grudi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija