• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šević

17.09.2022

19:25

SAZNAJEMO! Pripadniku Interventne se bore za život! Teško povređen u tuči sa huliganima kod Autokomande!

Informer.rs

Vesti

SAZNAJEMO! Pripadniku Interventne se bore za život! Teško povređen u tuči sa huliganima kod Autokomande!

Podeli vest

Pripadnik Interventne jedinice 92 nalazi se na reanimaciji Urgentnog centra i život mu je u opasnosti nakon što je povređen u tuči demonstranata i policije kod Autokomande

Prema nezvaničnim informacijama nesrećni policajac ima prelom lobanje i lekari mu se bore za život.

Pored njega povređena su trojica huligana iz Batajnice.

Podsećamo, tokom održavanja Evroprajda došlo je do incidenta kod Autokomande, a kako je Informer već ranije pisao, među navijačima koji su napali policiju bilo je nekoliko desetina pripadnika navijačke grupe "Principi" Velje Nevolje.

Pogledajte snimak napada na policiju.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
severne legije

pre 1 godinu

Biju Turci al biju i Srbi!! SRBIJA!!!!!

Milovan

pre 1 godinu

Kriva je država ako policajac umre. Zasto su zabranili pa onda dozvolili.Ako je zabranjeno,onda ni ptica nesme da preleti.To je država. A ovo je sprdacina od drzave i policije.

miro

pre 1 godinu

Svi ovi tkz. "navijači" moraju biti uhapšeni za pokušaj ubistva ako pripadnik intervente ostane živ.Takođe treba najuriti Skota juniora i Švabu iz zemlje. Skotu junioru je najbolje da ide u svoju postojbinu kod one crvljive zloče.

Dragi

pre 1 godinu

Vučiću, Vučiću...šta si dozvolio...sramota

dok

pre 1 godinu

Ispunjeni zakonski uslovi za upotrebu oruzija, a ne svaki protest po 50 policajaca povredjeno.Mora se jednom stati na put huliganima i zavrsiti sa bagrom za sva vremena.

DW

pre 1 godinu

To mu je i posao. Služenje predsedniku nosi i rizik. Ne može samo da se zeva po kafanama i spava u kolima. Šta bi bilo da su Albanci napali?

DarmirHR

pre 1 godinu

Srbi nemaju vise sa kime ratovati pa se sada izmedju sebe ubijaju, preljepo!

Mr Radomir Scepanovic

pre 1 godinu

Ова идиотска парада увек носи велики фактор ризика! Иритира Србију! Ко је дозволио педерлук по Београду? Парада наказа је била отказана! Политичари прихватите одговорност и пиднесите оставке!

Baki

pre 1 godinu

Jebla nam mater Ana Brnabić i njeni šupak meraklije i lezbejke !!! Zbog Aninih gologuzana policajci su stradali !!! Za državu su bitniji Anini šetači od građana Srbije !!!! Posle ovoga Ana mora da da ostavke na sve funkcije i ode iz časne Srbije !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija